αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Επωφελήσου από ο,τι είναι δωρεάν»: Η συμβουλή ενός CEO για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου

«Επωφελήσου από ο,τι είναι δωρεάν»: Η συμβουλή ενός CEO για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου

Εσύ πόσο πολύ αξιοποιείς τα εργαλεία, τις υπηρεσίες, τα events και οτιδήποτε άλλο βλέπεις τριγύρω και προσφέρεται δωρεάν; Κι όμως, το πως διαχειρίζεσαι αυτά που μπορείς να βρεις δωρεάν, παίζει τον ρόλο του στα οικονομικά σου.

Το CNBC ρώτησε μια σειρά από CEOs και ανθρώπους των επιχειρήσεων, σχετικά με την καλύτερη οικονομική συμβουλή που θα μπορούσαν να δώσουν. Ο Rahul Gandhi είναι συνιδρυτής και CEO της εταιρίας MakeSpace. Και δίνει μια ξεκάθαρη συμβουλή: Επωφελήσου από ο,τι είναι δωρεάν.

«Είμαι πατέρας δύο καταπληκτικών κοριτσιών έξι ετών και διαπιστώνω ότι τα μαθήματα μετά το σχολείο και το σαββατοκύριακο – γυμναστική, μουσική και παρόμοια – μπορούν να πολλαπλασιαστούν γρήγορα. Προτιμώ να τα πάω σε δημόσιες βιβλιοθήκες και μουσεία που κοστίζουν πολύ λιγότερο. Είμαστε τυχεροί που ζούμε στη Νέα Υόρκη και έχουμε τόσα πολλά μουσεία που λατρεύουν τα κορίτσια μου, από το Transit Museum έως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας» εξηγεί.

Όπως είπαμε και πιο πάνω, αυτή είναι μια τακτική που μπορείς να εφαρμόσεις γενικότερα. Δες, για παράδειγμα, τι digital εργαλεία για την δουλειά σου μπορείς να βρεις δωρεάν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + three =