αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά websites για να μάθεις πράγματα δωρεάν

Επτά websites για να μάθεις πράγματα δωρεάν

Αν έχεις χρόνο και θέλεις να τον αξιοποιήσεις έτσι ώστε να πάρεις νέες γνώσεις, η παρακάτω λίστα μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Σε αυτή θα δεις 7 websites μέσα από τα οποία μπορείς να μάθεις πράγματα δωρεάν. Όποια ώρα θες, από το laptop ή το smartphone σου. Μάλιστα πρόκειται για sites τα οποία εστιάζουν σε διαφορετικά πεδία. Κάποια από αυτά σίγουρα ταιριάζουν και στις δικές σου προτιμήσεις.

Για δες λοιπόν την λίστα που φτιάξαμε:

1 | Geografikoi.gr: Ένα Ελληνικό website στο οποίο θα συναντήσεις κάθε πιθανή και απίθανη «γεωγραφική πληροφορία». Θα δεις τοποθεσίες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, και όχι μόνο αυτό αλλά θα διαβάσεις και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτά τα μέρη. Το συγκεκριμένο site παραθέτει μάλιστα και αρκετές αξιοπερίεργες πληροφορίες για διάφορες χώρες ή τοποθεσίες, που σίγουρα θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.

2 | DrawSpace: Μαθήματα ζωγραφικής για αρχαρίους, από το πώς ζωγραφίζουμε συμμετρικά αντικείμενα μέχρι τις βασικές αρχές των σκιών.

3 | Lingvist: Οι άνθρωποι που έφτιαξαν το Skype σχεδίασαν και αυτή την πλατφόρμα που υπόσχεται να σου μάθει ξένες γλώσσες σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Improve your vocabulary in as little as 30 minutes per day», είναι το μότο που θα δεις στην κεντρική σελίδα.

4 | Codecademy: Αν θες να μάθεις να γράφεις κώδικα δωρεάν, τσέκαρε αυτό το website. Λειτουργεί εδώ και 9 χρόνια, ενώ πάνω από 50 εκατ. άνθρωποι έχουν περάσει από τα «θρανία» του.

5 | Project Gutenberg: Είναι μια εθελοντική προσπάθεια ψηφιοποίησης, αρχειοθέτησης και διανομής πολιτισμικών έργων. Ξεκίνησε το 1971, και είναι σήμερα η αρχαιότερη ψηφιακή βιβλιοθήκη. Μια βιβλιοθήκη η οποία διαθέτει περίπου 42.000 τίτλους. Μάλιστα η συλλογή εμπεριέχει και ελληνικά βιβλία τα οποία μπορείς να βρεις εδώ.

6 | UniversityWebinars: Εδώ θα βρεις webinars, online workshops και TEDx ομιλίες. Σε διάφορα θεματολογικά πεδία. Διάλεξε αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο.

7 | Do It Yourself: Δεν είσαι καλός… στις κατασκευές; Να ένα website που μπορεί να σε βοηθήσει. Μέσα σε αυτό θα δεις άρθρα για το πως να φτιάχνεις αντικείμενα μόνος σου. Και μικρά tips για διάφορες δουλειές του σπιτιού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =