αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά τρόποι για να βγάζεις χρήματα remote ενώ είσαι σε κάποιο Ελληνικό νησί | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Επτά τρόποι για να βγάζεις χρήματα remote ενώ είσαι σε κάποιο Ελληνικό νησί | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Τι θα έλεγες αυτό το καλοκαίρι να βρεθείς σε κάποιο Ελληνικό νησί και να… πληρώνεσαι παράλληλα; Ναι, υπάρχουν τρόποι για να έχεις εισόδημα δουλεύοντας remote είτε από το σπίτι σου είτε από όποια άλλη τοποθεσία θες. Δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί, αρκεί να έχεις ένα laptop και πρόσβαση στο ίντερνετ. Κάπως έτσι θα δουλεύεις, θα έχεις εισόδημα, ενώ παράλληλα… θα κάνεις τις διακοπές σου αυτό το καλοκαίρι.

Σε προηγούμενα άρθρα γράφαμε εξάλλου:

Μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά από την Αθήνα: Πως είναι να δουλεύεις remote από την Ύδρα με το laptop σου

Ίος: Πως είναι να δουλεύεις remote από το νησί των πάρτι

Ναι, το It’s Posssible λειτουργεί εδώ και χρόνια με αυτό τον τρόπο. Όλη η δουλειά γίνεται remote από ένα laptop. Από την Αθήνα, από κάποιο νησί ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία. Φυσικά υπάρχουν πολλές ιδέες για να έχεις εισόδημα χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Εδώ είναι 7 από αυτούς.

1. Γίνετε virtual assistant.
Ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι ή άλλη τοποθεσία, είναι να βοηθήσετε άλλους να ολοκληρώσουν εργασίες ως εικονικός βοηθός μερικής απασχόλησης. Εάν είστε πολύ οργανωμένοι και μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας, τότε το να γίνετε εικονικός βοηθός αποτελεί ένα σημείο εισόδου χαμηλής τριβής στον κλάδο των ψηφιακών υπηρεσιών. Μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε αυτές τις λειτουργίες με απομακρυσμένη εργασία ανεξάρτητα από το πού μένετε.

2. Online διδασκαλία.
Τι είδους πράγματα μπορείτε να διδάξετε online; Θα μπορούσατε εύκολα να διδάξετε μαθηματικά ή φυσική, ενώ μπορείτε να διδάξετε επίσης μια γλώσσα εάν είστε δίγλωσσοι. Θα μπορούσατε επίσης να διδάξετε μουσικά όργανα όπως κιθάρα ή πιάνο. Πλατφόρμες όπως οι Skooli , Tutor Me και Tutor.com θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτή τη δουλειά.

3. Πουλήστε υπηρεσίες στο Fiverr.
Τι μπορείτε να πουλήσετε στο Fiverr; Οτιδήποτε από υπηρεσίες γραφιστικής μέχρι ψηφιακό μάρκετινγκ, υπηρεσίες γραφής και μετάφρασης, υπηρεσίες βίντεο και animation, μουσική και ήχο, προγραμματισμό και ανάπτυξη εφαρμογών, επιχειρηματικές υπηρεσίες και άλλα. Θυμήσου και την συνέντευξη: «Πως να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα, από το Fiverr»: Εξηγεί ο Νώντας Καραβίας.

4. Ξεκινήστε ένα blog.
Τα blogs είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, ενώ παράλληλα ταξιδεύετε στον κόσμο ή έχετε κάποιον άλλο ευέλικτο τρόπο ζωής. Φυσικά δεν είναι μια επιλογή που θα σου φέρει χρήματα… από την μία ημέρα στην άλλη. Θέλει δουλειά και συνέπεια. Θυμήσου και το άρθρο: Αν ξεκινήσεις τώρα το δικό σου blog, μπορεί να έχεις ένα έξτρα εισόδημα το 2024 | Του Γιάννη Μπελεγρίνη.

5. Δημιουργήστε webinars.
H κατασκευή αυτοματοποιημένων webinars είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε. Οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν σε διαδικτυακά σεμινάρια ανά πάσα στιγμή, δεδομένου ότι λειτουργούν μέρα και νύχτα. Θυμήσου και το άρθρο: «Έφτιαξα ένα online μάθημα και τώρα έχω παθητικό εισόδημα από αυτό»: Ο Κωνσταντίνος Ξέρας εξηγεί πως να το κάνεις και εσύ.

6. Διαχείριση social media.
Η διαχείριση των κοινωνικών μέσων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εισόδημα από το σπίτι. Λαμβάνοντας υπόψη την επέκταση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, οι επιχειρήσεις αναζητούν τις ποοπτικές. Ωστόσο, οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν ιδέα για το πώς μπορούν να αναπτύξουν την παρουσία τους. Εκεί εμφανίζεστε εσείς.

7# Κάνε μεταφράσεις.
Αν θέλεις να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα, και να δουλεύεις από οποιαδήποτε τοποθεσία προτιμάς, τότε μπορείς να κάνεις μεταφράσεις. Εχουμε φτιάξει μια λίστα με websites μέσα από τα οποία μπορείς να βγάλεις χρήματα κάνοντας μεταφράσεις. Α, και μπορείς να δουλεύεις σε ευέλικτα ωράρια. Με μόνο εργαλείο το laptop και το smartphone σου.

Σε αρκετά από αυτά τα sites μπορείς να κλείσεις freelancing συνεργασίες, ενώ σε κάποια άλλα μπορείς να βρεις πιο μόνιμες συνεργασίες. Τσέκαρε όλα τα sites και δες τις επιλογές που έχεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 13 =