αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπτά τρόποι για να αυξήσεις την αξία του ακινήτου σου

Επτά τρόποι για να αυξήσεις την αξία του ακινήτου σου

Έχεις ένα ακίνητο και θες να το ενοικιάσεις ή να το πουλήσεις; Μάλλον πριν από όλα, πρέπει να κάνεις τις παρακάτω κινήσεις.

Ένα σπίτι, ειδικά σήμερα, απαιτεί ορισμένα στοιχεία τα οποία θα το κάνουν άνετο, όμορφο, λειτουργικό και φυσικά, θελκτικό σε έναν μελλοντικό ενοικιαστή ή αγοραστή. Για αυτό πριν κινηθείς για να το θέσεις για ενοικίαση ή πώληση, ρίξε μια ματιά στο πως μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά την αξία του και να βγεις εσύ κερδισμένος/η απ’ αυτό. Εδώ είναι μερικά tips του Spitogatos.gr:

Ανανέωσε τα εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σου (π.χ. βάλε πόρτα ασφαλείας, τοποθέτησε διπλά τζάμια και παραθυρόφυλλα αλουμινίου, βάλε νέες εσωτερικές πόρτες κ.ο.κ.)

✔️ Αναβάθμισε την ενεργειακή απόδοση των συσκευών και δώσε βάση στην ενεργειακή κλάση κι ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού στο σύνολό του (δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη μόνωση, στα μέσα θέρμανσης κτλ.)

✔️ Δώσε την δέουσα προσοχή και στους εξωτερικούς χώρους του ακινήτου σου – Μπαλκόνι, κήπος, αυλή, ταράτσα κ.λπ.

✔️ Βάψε τους τοίχους του σπιτιού σου και αναβάθμισε τη διακόσμηση κι τη γενικότερη αισθητική του χώρου σου

✔️ Αν διαθέτεις γκαράζ, αντικατέστησε μια παλιά γκαραζόπορτα με μια υψηλής ποιότητας

✔️ Επένδυσε στην ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας σου

✔️ Αντικατέστησε τα παλιά ή/και φθαρμένα πατώματα

✔️ Αναλογίσου την αλλαγή όλων ή μερικών επίπλων – προτίμησε πιο μοντέρνα και ανθεκτικά έπιπλα που θα ταιριάζουν στη γενικότερη αναβάθμιση του ακίνητού σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =