αρχικηVIRALΕπτά ταινίες που μπορείς να δεις τώρα δωρεάν στο ERTFLIX

Επτά ταινίες που μπορείς να δεις τώρα δωρεάν στο ERTFLIX

Πολλές επιλογές δίνει το ERTFLIX σε όσους αυτές τις κρύες ημέρες θέλουν να μείνουν στο σπίτι. Πρόκειται για την πλατφόρμα της ΕΡΤ μέσα από την οποία μπορείς να δεις δωρεάν σειρές και ταινίες.

Επιλέξαμε λοιπόν 7 ταινίες που μπορείς να δεις τώρα δωρεάν μέσα από την πλατφόρμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια εγγραφή ή να κατεβάσετε κάποιο αρχείο. Απλά επιλέγετε την ταινία που θέλετε να δείτε, και πατάτε το play. Φυσικά, όλα τα προγράμματα της πλατφόρμας έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Ο λαβύρινθος του Πάνα

Το 1944, μετά την επικράτηση του Φράνκο, ένα μικρό κορίτσι ταξιδεύει με τη μητέρα του στην ύπαιθρο της βόρειας Ισπανίας προκειμένου να συναντηθεί με τον στρατιωτικό, σαδιστή πατριό του. Έχοντας δημιουργήσει έναν φανταστικό, παραμυθένιο, κόσμο, δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη μεταπολεμική πραγματικότητα. Έτσι, απέναντι στο φασιστικό καθεστώς, κρύβεται στον δικό της, άλλοτε τρομαχτικό και άλλοτε τρυφερό, μύθο.

Χωρίς διέξοδο

Το γεμάτο ένταση θρίλερ «No Escape» διηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία (Όουεν Ουίλσον), ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες.

The Waiter

Ο Ρένος, ένας επαγγελματίας σερβιτόρος, ζει μια ήσυχη ζωή ως μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Αυτή η ήρεμη καθημερινότητά διαταράσσεται με αφορμή την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν. Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων. Ανατρέποντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, ο Ρένος, θα δοκιμάσει την ικανότητά και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου. Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;

Κακός Σαμαρείτης

Δυο νεαροί διαρρήκτες, κατά τη διάρκεια μιας ακόμη διάρρηξης, θα πέσουν τυχαία σε μια γυναίκα που βρίσκεται βασανισμένη και αιχμάλωτη στο σπίτι, στο οποίο αποφάσισαν να κλέψουν. Θα ειδοποιήσουν την αστυνομία η οποία, όμως, δεν θα ανακαλύψει τίποτα όταν ερευνήσει το σπίτι.
Τώρα οι δύο νεαροί έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή του απαγωγέα που ζητά εκδίκηση και ταυτόχρονα, να βρουν και να σώσουν την αιχμάλωτη γυναίκα.
Σε σκηνοθεσία του γνωστού δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών “Hμέρα Ανεξαρτησίας” και “Geostorm”, ένα καλοστημένο τρομακτικό θρίλερ, με σκηνές που στοιχειώνουν το νου κρατώντας αμείωτη την αγωνία του θεατή από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Loro

Ο Πάολο Σορεντίνο σκηνοθετεί τη ζωή του Μπερλουσκόνι . Ο βραβευμένος με Όσκαρ σπουδαίος Ιταλός δημιουργός Πάολο Σορεντίνο (Η Τέλεια Ομορφιά) συνεργάζεται ξανά με τον καταπληκτικό πρωταγωνιστή Τόνι Σερβίλο, σε μία ακόμα εκστατική και πληθωρική ταινία που, αν και βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, επιστρατεύει τη μυθοπλασία για να δημιουργήσει το πορτρέτο της Ιταλίας υπό την επήρεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Καλύπτοντας τα χρόνια μεταξύ 2006 και 2010, το δίδυμο μεταφέρει σκηνές από την πολύκροτη ζωή του μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Monster

Μια βασανισμένη γυναίκα με τραυματική ηλικία, που έχει καταλήξει να πουλά το κορμί της για να επιβιώσει, βρίσκεται χαμένη στην άκρη μιας αφιλόξενης λεωφόρου της Φλόριντα, όταν γνωρίζει μια μοναχική κοπέλα, τη Σέλμπι. Οι δύο γυναίκες θα έρθουν πολύ κοντά και θα αποφασίσουν να μείνουν μαζί, αναζητώντας μια διέξοδο στις ζωές τους. Όμως η επιστροφή στην πορνεία και ένα απρόβλεπτο γεγονός, θα οδηγήσουν σε μια αιματηρή σειρά δολοφονιών.
Η Σαρλίζ Θερόν κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου το 2004, τη Χρυσή Σφαίρα και μια σειρά από βραβεία για την εντυπωσιακή ερμηνεία της.

Αόρατοι Εργάτες

Ένα γεύμα που παραδίδεται με ένα κλικ, φίλοι στην οθόνη, ρομπότ στην υπηρεσία του ανθρώπου: το Google, το Facebook, η Uber… έφεραν την επανάσταση στη ζωή μας. Αυτός ο υπέροχος κόσμος της τεχνολογίας, όμως, κρύβει μια λιγότερο λαμπερή πραγματικότητα. Για να λειτουργήσουν οι εφαρμογές τους, οι γίγαντες της οικονομίας προσλαμβάνουν μια στρατιά από μικρά αόρατα χέρια. Αναλώσιμους εργαζόμενους, κακοπληρωμένους, χωρίς συμβάσεις εργασίας και χωρίς κοινωνική ασφάλιση. Μια έρευνα για τις συνθήκες εργασίας των καθαριστών του διαδικτύου, που ονομάζονται διαχειριστές περιεχομένου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + one =