αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά πράγματα που πρέπει να κάνεις, για να γίνεις ασταμάτητος στο πεδίο σου

Επτά πράγματα που πρέπει να κάνεις, για να γίνεις ασταμάτητος στο πεδίο σου

Πολλοί άνθρωποι είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Κάποιοι είναι στην κορυφή. Αλλά λίγοι είναι αυτοί που είναι πραγματικά ασταμάτητοι στο πεδίο τους, και πηγαίνουν από την μια επιτυχία στην άλλη. Είναι αυτοί που δεν ανταγωνίζονται με τους άλλους, άλλα έχουν φτάσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο που ανταγωνίζονται… μόνο με τον εαυτό τους. Και δεν είναι εύκολο να προβλέψεις ποια είναι η επόμενη κίνηση τους.

Όμως πέρα από τις θεωρίες, τελικά τι κάνουν διαφορετικά αυτοί οι ασταμάτητοι άνθρωποι; Το αμερικανικό Success.com έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα, με κινήσεις τις οποίες εφαρμόζουν αυτοί οι «σπεσιαλίστες». Εδώ είναι 7 από αυτές. Μπορείς να τις βάλεις και εσύ στο πρόγραμμα σου.

1# Μην το σκέφτεσαι πολύ, και ξεκίνα να δρας. Είναι ένα από τα φαινόμενα που βλέπουμε συχνά και στην Ελλάδα. Καλές ιδέες υπάρχουν, αλλά λίγοι από αυτούς που έχουν τις καλές ιδέες αποφασίζουν να τις κάνουν πράξη. Μην μένεις στην υπερβολική σκέψη και στις δικαιολογίες.

2# Μην το κάνεις μόνο για τα χρήματα. Είναι αλήθεια ότι τα χρήματα παίζουν τον ρόλο τους, και σε βοηθούν να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου. Μην κάνεις όμως μια δουλειά μόνο για τα χρήματα. Κάνε την, πρώτα από όλα, επειδή σου αρέσει και επειδή θέλεις να φέρεις μια μικρή ή μεγάλη αλλαγή στην ζωή των ανθρώπων.

3# Μην φοβάσαι να αποτύχεις. Έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι η αποτυχία δεν είναι το τέλος του δρόμου. Αλλά είναι ένα κομμάτι του δρόμου προς την επιτυχία. Πάρε τα χρήσιμα μαθήματα και συνέχισε την πορεία σου.

4# Μην ανταγωνίζεσαι με άλλους, κάνε τους άλλους να ανταγωνιστούν μαζί σου. Δεν χρειάζεται να αντιγράψεις πιστά ότι κάνουν οι άλλοι. Χάραξε τον δικό σου δρόμο και κάνε τολμηρές επιλογές. Αν πετύχουν, να είσαι σίγουρος ότι οι άλλοι θα θελήσουν να σε αντιγράψουν και να ανταγωνιστούν μαζί σου.

5# Ποτέ μη σταματά να μαθαίνεις. Είναι κάτι το οποίο λένε αρκετοί μεγάλοι επιχειρηματίες. Πρέπει να είσαι συνεχώς σε μια φάση μάθησης. Και να παρακολουθείς τις νέες εξελίξεις στο πεδίο σου.

6# Μην αφήσεις την επιτυχία… να σε καταστρέψει. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν την επιτυχία μόλις αυτή έρθει. Τους κάνει, αλαζόνες ή μπαίνουν σε ένα mood εφησυχασμού. Προσπάθησε να πατάς στη Γη, ακόμα και όταν έρθει η επιτυχία.

7# Βάλε γύρω σου σωστούς ανθρώπους. Που θα σε κάνουν να κοιτάς στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Είναι χρήσιμο να έχεις γύρω σου ανθρώπους που έχουν φτάσει εκεί που θέλεις να πας. ‘Η ανθρώπους με τις ίδιες φιλοδοξίες με εσένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =