αρχικηVIRALΕπτά πράγματα που αξίζει να κάνεις πριν τις 10 το πρωί κάθε ημέρα

Επτά πράγματα που αξίζει να κάνεις πριν τις 10 το πρωί κάθε ημέρα

Το έχουμε ξανά πει: Το πως ξεκινάμε την ημέρα μας, παίζει σημαντικό ρόλο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι του κόσμου έχουν χτίσει τις δικές τους ρουτίνες, οι οποίες τους δίνουν την απαραίτητη ώθηση και ανεβάζουν την ψυχολογία τους. Εδώ είναι λοιπόν 7 απλά πράγματα που αξίζει να κάνεις πριν τις 10 το πρωί κάθε ημέρα. Και θα δεις θετικά αποτελέσματα.

Κάντε την πιο δύσκολη δουλειά σας πρώτα

Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, αν κάνετε πρώτα την πιο δύσκολη δουλειά σας, θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και χαρούμενοι. Και θα γίνεις πιο παραγωγικός για την συνέχεια της ημέρας.

Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας

Ξεκινήστε την μέρα σας, σκεπτόμενοι τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες. Αυτό θα σας διευκολύνει να είστε περισσότερο ευγνώμονες καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Θα σας κάνει πιο ανθεκτικούς στις προκλήσεις και θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το δράμα στην ζωή σας.

Καθορίστε 3 στόχους

Προγραμματίστε την κάθε μέρα σας, βάζοντας 3 στόχους την ημέρα, που θέλετε να πετύχετε. Βάλτε αυτούς του στόχους προτεραιότητα για εκείνη την μέρα. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανότερο να νιώσετε δημιουργικοί και χρήσιμοι στο τέλος της ημέρας.

Βάλτε λίγο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά σας

Όταν θέτετε τους 3 καθημερινούς στόχους που αναφέραμε παραπάνω, φροντίστε να συμπεριλάβετε και λίγο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά σας. Έτσι, είναι πιθανότερο να επιτύχετε τους στόχους και να περάσετε και λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.

Ενυδάτωση

Όταν ξυπνάμε το σώμα μας είναι αφυδατωμένο και πρέπει να πίνουμε νερό κατευθείαν. Η Donna Gates στο βιβλίο της “Η οικολογία του σώματος” προτείνει να πίνουμε την μισή ποσότητα όλου του νερό που πρέπει να πίνουμε ημερησίως το πρωί. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται οι τοξίνες, μειώνεται η αίσθηση της πείνας και οι πονοκέφαλοι.

Τέντωμα

Η Αμερικανική Ένωση Αθλητικής Ιατρικής προτείνει ένα μικρό τέντωμα των μυών σε καθημερινή βάση. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσει το στρες και να βελτιώσει την στάση του σώματος.

Ακούστε μουσική

Το να ξεκινήστε την μέρα σας με μια χαρούμενη και ανεβαστική μουσική μπορεί να φτιάξει την διάθεσή σας για το υπόλοιπο της ημέρας. Σύμφωνα με έρευνες, η μουσική όχι μόνο βελτιώνει την διάθεση, αλλά αυξάνει τα κίνητρα, τις επιδόσεις και υπόσχεται καλύτερο ύπνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =