αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά «ευέλικτα» παράλληλα projects για να δουλεύεις στις ώρες που θες. Μήπως να ξεκινήσεις κάποιο από αυτά;

Επτά «ευέλικτα» παράλληλα projects για να δουλεύεις στις ώρες που θες. Μήπως να ξεκινήσεις κάποιο από αυτά;

Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα ένα παράλληλο project και να δουλεύεις σε ευέλικτα ωράρια. Και χωρίς να αφήσεις απαραίτητα την πρωινή δουλειά σου. Με το μεγαλύτερο μέρος της παράλληλης εργασίας να γίνεται από το laptop σου, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Παρακάτω θα δεις 7 «ευέλικτες» ιδέες. Είναι 7 business projects, ιδανικά για ανθρώπους που θέλουν ένα έξτρα εισόδημα τον μήνα, δουλεύοντας κάποιες ώρες την ημέρα ή την εβδομάδα. Για δες:

1# Μαθήματα μέσω skype. Αν έχεις μια δεξιότητα, μια ξένη γλώσσα ή οποιεσδήποτε άλλες γνώσεις που μπορείς να διδάξεις σε άλλους, εδώ είναι η ευκαιρία σου. Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω Skype. Και να έχεις υποψήφιους μαθητές από όλο τον κόσμο, αφού τα μαθήματα θα γίνονται online.

2# Pet- Sitter. Είναι μια τάση που την βλέπουμε όλο και πιο έντονα τα τελευταία χρόνια. Το είδαμε ακόμα πιο έντονα και μέσα στην πανδημία. Τα δεδομένα απλά: Γίνεσαι pet-sitter. Δηλαδή αυτός που αναλαμβάνει να πάει βόλτα τα κατοικίδια άλλων ανθρώπων ή να τα φιλοξενεί κατά το χρονικό διάστημα που οι ιδιοκτήτες τους λείπουν. Και ενώ αυτό δεν είναι ένα «τεχνολογικό project», μπορείς και εδώ να χρησιμοποιήσεις τις νέες τεχνολογίες. Έχοντας, για παράδειγμα, παρουσία στα social media και χτίζοντας μια κοινότητα γύρω σου, μπορείς να βρεις όλο και περισσότερους πελάτες.

3# Πωλήσεις προϊόντων στο Amazon. Αν έχεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι ή αν μπορείς να βρεις αντικείμενα με μεταπολιτική αξία, ήρθε η ώρα να μπεις στον κόσμο του Amazon. Και να δεις αν μπορείς να πουλήσεις κάποια από αυτά, βγάζοντας κέρδος. Πρόκειται φυσικά για μια δραστηριότητα με απολύτως ευέλικτα ωράρια. Θα την κάνεις όταν έχεις κενό χρόνο. Επίσης μπορείς να κάνεις τις online πωλήσεις σου και σε άλλες πλατφόρμες

4# Κάνε μεταφράσεις online. Είναι ένα ακόμα τρόπος για να βγάλεις έξτρα χρήματα, από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Αρκεί να ξέρεις ξένες γλώσσες. Πλέον υπάρχουν αρκετά websites μέσα από τα οποία μπορείς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν μια τέτοια υπηρεσία. Δες μια σχετική λίστα που έχουμε φτιάξει εδώ.

5# Social Media Manager. Πιθανότατα ανήκεις στην γενιά που έχει μεγαλώσει μέσα στα social media. Αυτό το θέλουν αρκετές εταιρίες! Αν κοιτάξεις αγγελίες, θα διαπιστώσεις ότι συχνά αναζητούνται Social Media Managers. Αν το ΄χεις με τα κοινωνικά δίκτυα, κάνε αίτηση. Ίσως σε βοηθήσουν και μερικά σεμινάρια, για να μπεις πιο δυναμικά σε αυτό το πεδίο. Πρόκειται για μια δουλειά που επίσης γίνεται με digital τρόπο, ακόμα και από το σπίτι σου (αν το δέχεται η εταιρία). Μπορείς να αναζητήσεις δουλειές στα Upwork, Freelancer, Fiverr και PeoplePerHour.

6# Freelance δημιουργός περιεχομένου. Τα websites στην εποχή μας είναι αμέτρητα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να φτιάχνει και το περιεχόμενο. Μπορείς λοιπόν να γίνεις ένας δημιουργός περιεχομένου. Να παρέχεις άρθρα για ένα ή περισσότερα sites. Ενώ υπάρχει επίσης η επιλογή να συνεργαστείς και με εταιρικά blogs. Κλείσε συμφωνίες για να πληρώνεσαι ανά μήνα ή «με το κομμάτι».

7# Copy editor. Είσαι αυτός που θα εισάγει κείμενα σε ένα site ή μια πλατφόρμα. Ενώ επίσης μπορεί να ελέγχεις συνολικά τα κείμενα ενός site για τυχόν λάθη. Μπορείς να βρεις τέτοιες δουλειές μέσα από sites όπως LinkedIn, FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder και Indeed.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 27χρονη που παραιτήθηκε από τη δουλειά της χωρίς backup πλάνο. Τώρα βγάζει 10.000 δολάρια τον μήνα μέσω Fiverr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + eight =