αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπτά Ελληνικά Facebook Groups στα οποία αξίζει να γίνεις μέλος

Επτά Ελληνικά Facebook Groups στα οποία αξίζει να γίνεις μέλος

Η κοινότητες κάνουν τη διαφορά στην εποχή των social media. Στο παιχνίδι έχουν μπει και αρκετά Ελληνικά Facebook Groups. Και όχι άδικα. Οι Facebook Ομάδες έχουν ανέβει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Λειτουργούν με διαφορετικό αλγόριθμο σε σύγκριση με τις FB Pages, δεν χρειάζεται να ρίχνεις χρήματα (αφου δεν μπορούν να γίνουν sponsored posts) και είναι ένα ιδανικό εργαλείο για να δημιουργήσεις την δική σου κοινότητα online.

Μέσα σε αυτές τις ομάδες μπορούν να κάνουν αναρτήσεις και τα μέλη τους. Και έτσι δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Το It’s Possible έφτιαξε μία λίστα. Σε αυτή θα δεις 7 Ελληνικά Facebook Groups στα οποία αξίζει να μπεις. Πρόκειται για Groups από διαφορετικά θεματολογικά πεδία, και κάποια από αυτά σίγουρα θα ταιριάζουν και στα δικά σου ενδιαφέροντα. Εκεί μπορείς να κάνεις τις δικές σου αναρτήσεις, να συμμετέχεις σε συζητήσεις, να πάρεις νέες γνώσεις ή απλά να περάσεις χαλαρά τον χρόνο σου.

1# Αστρονομία. Εδώ θα δεις ακριβώς αυτό που λέει το όνομα της Ομάδας. Ειδήσεις σχετικές με αστρονομία. Τα μέλη μπορούν να κάνουν και δικές τους αναρτήσεις και συχνά ανοίγουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Σημειώνεται ότι η εν λόγω Ομάδα δεν απευθύνεται σε εξειδικευμένο επιστημονικό κοινό, έτσι μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει εύκολα τα όσα δημοσιεύονται εκεί.

2# Και άλλη άχρηστη πληροφορία της ημέρας – Daily Trivia. Εδώ θα βρεις τις πιο αξιοπερίεργες πληροφορίες. Θα δεις και πιο σοβαρά posts. Και θα μάθεις πράγματα που σίγουρα δεν γνώριζες. Η Ομάδα είναι πλήρως ενεργή. Και έχει αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

3# Netflix Fan Community in Greece. Κατάλαβες ήδη για τι πράγματα μιλάμε. Μια Ομάδα για τους fans του Netflix. Εδώ γίνονται συζητήσεις που αφορούν την πλατφόρμα και τα προγράμματα της. Πρόκειται φυσικά για μια ομάδα που έγινε ακόμα πιο ενεργή μέσα στην πανδημία.

4# Αναμνησεις απο τις δεκαετιες 1980-1990 flash back. Αν έχεις μεγαλώσει στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 σίγουρα πρέπει να μπεις σε αυτή την Ομάδα. Εδώ θα δεις τις αναμνήσεις να ζωντανεύουν. Θα δεις δηλαδή, όλα όσα ήταν στη ζωή μας αυτές τις δύο δεκαετίες. Από σειρές, μέχρι μαγαζιά και παιχνίδια.

5# Τμήμα Προσωπικού Δράματος. Αν έχεις να παραθέσεις μερικές τρελές ιστορίες από την δουλειά σου, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Και φυσικά θα μπορείς να διαβάσεις και τις επαγγελματικές περιπέτειες άλλων ανθρώπων.

6# Διαβάζοντας. Αν είσαι fan των βιβλίων, αυτή η Ομάδα είναι για εσένα. Εδώ θα δεις προτάσεις για βιβλία, λίστες, και reviews. Μπορείς φυσικά να κάνεις και τις δικές σου προτάσεις.

7# It’s Possible Room. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από την λίστα την δική μας Ομάδα. Εδώ συζητιούνται όλα τα θέματα που αφορούν την Business-Millennial κοινότητα στην Ελλάδα. Επαγγελματικά tips, startups, θέσεις εργασίας, ιστορίες επιτυχίας, digital νομάδες, είναι μερικά από τα θέματα που θα δεις εδώ. Τα μέλη μπορούν να κάνουν τις αναρτήσεις τους ελεύθερα και δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση από τον διαχειριστή η οποιονδήποτε άλλο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 16 =