αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπιχειρηματική… τρέλα στη Μύκονο: Στο αυτόφωρο επειδή ΔΕΝ χρέωνε ξαπλώστρες στην παραλία

Επιχειρηματική… τρέλα στη Μύκονο: Στο αυτόφωρο επειδή ΔΕΝ χρέωνε ξαπλώστρες στην παραλία

Μπλεξίματα με το νόμο είχε πριν από μερικές μέρες ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριος Νικολόπουλος ο οποίος είδε έναν υπάλληλό του να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του αυτοφώρου, επειδή άφηνε τους λουόμενους να κάθονται σε μαξιλάρες της παραλίας που διαχειρίζεται, χωρίς να πληρώνουν!

Ο επιχειρηματίας, που πρόσσφατα απέκτησε με την παρουσιάστρια και την δεύτερη κόρη του, έχει στη Φτελιά γνωστό εστιατόριο, μαζί με τον σύζυγο της Θέλξης, Παύλο Γιαβή, ενώ διαχειρίζεται και την πλαζ μπροστά σε αυτό. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Εspresso, στην συγκεκριμένη παραλία , δεν υπάρχουν στοιχισμένες εντυπωσιακές ξαπλώστρες, όπως στις περισσότερες κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού των ανέμων.

Αντιθέτως, έχουν τοποθετήσει πουφ και πασσάλους, για να παρέχουν σκιά στους λουόμενους και τους λάτρεις του σερφ. Το όραμα των δυο συνεταίρων, φαίνεται πως δεν συμμερίστηκαν οι αστυνομικοί του νησιού, οι οποίοι πήγαν το απόγευμα της Τετάρτης ύστερα από ανώνυμη καταγγελία και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από έναν υπάλληλο, επειδή δεν χρέωνε στους πελάτες… ξαπλώστρες που δεν υπάρχουν! Οι αστυνομικοί δεν άκουγαν τις εξηγήσεις των υπευθύνων και οδήγησαν τον υπάλληλο στην Εισαγγελέα Σύρου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 11 =