αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπιχειρηματίας στην Πάρο «συνόδευσε» εργαζόμενη στο ΑΤΜ για να πάρει πίσω το επίδομα αδείας. Αλλά το σχέδιο… απέτυχε (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιχειρηματίας στην Πάρο «συνόδευσε» εργαζόμενη στο ΑΤΜ για να πάρει πίσω το επίδομα αδείας. Αλλά το σχέδιο… απέτυχε (ΒΙΝΤΕΟ)

Περιστατικά σαν αυτά που συμβαίνουν… πίσω από τα λαμπερά φώτα του Ελληνικού τουρισμού, φέρνει στο φως μια εργαζόμενη στην Πάρο. Όπως είπε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1, η επιχειρηματίας για την οποία εργαζόταν της ζήτησε πίσω το επίδομα άδειας. Μάλιστα είχε το θράσος να την συνοδεύσει ως το ΑΤΜ για να το πάρει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η συνεργασία της με την συγκεκριμένη επιχείρηση ολοκληρώθηκε και όπως προβλέπει ο νόμος, έπρεπε να της καταβληθεί και το επίδομα αδείας.

Όμως, η εργοδότρια την ενημέρωσε πως θα πάνε μαζί στην τράπεζα, θα κάνει την κατάθεση των χρημάτων και μόλις βγει έξω, η εργαζόμενη θα σηκώσει τα 900 αυτά ευρώ από το ΑΤΜ και θα της τα επιστρέψει.

Η εργαζόμενη επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού, Γ. Χότζογλου, ο οποίος την συμβούλεψε να πάει κανονικά στο ραντεβού, να αφήσει την επιχειρηματία να κάνει την κατάθεση και μόλις βγει από την τράπεζα να της δώσει το τηλέφωνο στο οποίο θα ήταν αυτός στην άλλη άκρη της γραμμής. Έτσι και έγινε. Μόλις η επιχειρηματίας άκουσε ποιος ήταν στο τηλέφωνο, άφησε… το σχέδιο της στη μέση και έτσι η εργαζόμενη δεν χρειάστηκε να επιστρέψει το επίδομα άδειας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 17 =