αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπιστροφή στο… παραδοσιακό μοντέλο: Το Netflix θέλει να εφαρμόσει εβδομαδιαία προβολή επεισοδίων

Επιστροφή στο… παραδοσιακό μοντέλο: Το Netflix θέλει να εφαρμόσει εβδομαδιαία προβολή επεισοδίων

Είσαι από αυτούς που ξεκινούν μια σειρά και βλέπουν… όλα τα επεισόδια μαζεμένα; Τότε τα νέα πλάνα του Netflix ίσως δεν σου αρέσουν. Σύμφωνα με άρθρο του ComicBook.com, το Netflix σκέφτεται να αλλάξει πολιτική και να κυκλοφορεί τα επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση.

Πιο συγκεκριμένα το άρθρο ισχυρίζεται πως η αλλαγή θα επηρεάσει ορισμένες υπάρχουσες ριάλιτι (κυρίως) εκπομπές, όπως το «The Great British Baking Show», αλλά και νεότερες όπως το επερχόμενο hip hop talent show «Rhythm & Flow».

Δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν αυτή η πολιτική εβδομαδιαίων κυκλοφοριών θα ισχύσει για όλες τις σειρές της πλατφόρμας, όπως το «Stranger Things» ή το «Black Mirror». Το Netflix πάντως έχει δείξει πρόσφατα ότι δεν φοβάται να στραφεί σε πιο «παραδοσιακές» μεθόδους για να στηρίξει τις παραγωγές του, όπως στην περίπτωση προβολής ορισμένων ταινιών σε κινηματογράφους (παρά την γενικότερη πολιτική που ακολουθεί) με στόχο τα Όσκαρ.

Ο ανταγωνισμός στις online πλατφόρμες για streaming αυξάνεται. Και όπως είναι λογικό, κάθε πλατφόρμα προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − eleven =