αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπιστρέφει δυναμικά το Content Marketing Meetup στην Αθήνα

Επιστρέφει δυναμικά το Content Marketing Meetup στην Αθήνα

Με βασικό θέμα συζήτησης τα Social Media, τα Chatbots και το Customer Service θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου (19.00) στην Αθήνα η 1η δωρεάν συνάντηση του Content Marketing για το 2018. Βασικοί ομιλητές θα είναι η Βαρβάρα Ζουρούδη – Supervisor, Customer Relations Social Media στην Aegean Airlines, ο Βάιος Γκίτσας – CEO του Flashchat και η Cynthia Mackey –  Marketing Strategist από το San Francisco.

H μοναδική στη χώρα μας συνάντηση για το Content Marketing απευθύνεται σε όλους τους σύγχρονους Marketers, Marketing & Communications Managers, επαγγελματίες των Social Media, startup εταιρείες, Community Managers, Copywriters και Bloggers. Διοργανώνεται μέσω της ιστοσελίδας Content Marketing Meet Up και για μία ακόμη φορά υποστηρίζεται και φιλοξενείται από το Orange Grove, το “εκκολαπτήριο” για startup εταιρείες που έχει δημιουργήσει και διατηρεί η Πρεσβεία της Ολλανδίας.

Αντικείμενο της νέας αυτής συνάντησης θα είναι το Social Media, τα Chatbots και το Customer Service. Θα συζητηθούν μεταξύ άλλων:

  • H χρησιμότητα των social media για αποτελεσματικό customer service.
  • O ρόλος των νέων τεχνολογιών και ειδικά τα chatbots μέσω του Messenger.
  • Bέλτιστες πρακτικές από τις ΗΠΑ για αποτελεσματικό customer service μέσω των social media.

Βασικοί ομιλητές θα είναι η Βαρβάρα Ζουρούδη – Supervisor, Customer Relations Social Media στην Aegean Airlines, ο Βάιος Γκίτσας –  CEO του Flashchat και η Cynthia Mackey – Marketing Strategist από το San Francisco.

Με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες δικτύωσης για όσους θέλουν να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =