αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπιδόματα ανεργίας δίμηνης παράτασης από τον ΟΑΕΔ: Ποιοι θα πάρουν 800 ευρώ μέσα στον Σεπτέμβριο

Επιδόματα ανεργίας δίμηνης παράτασης από τον ΟΑΕΔ: Ποιοι θα πάρουν 800 ευρώ μέσα στον Σεπτέμβριο

Στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα πάρουν το ποσό των 800 ευρώ, οι άνεργοι που έπαιρναν επίδομα τακτικής ανεργίας, το οποίο έληξε τον Ιούνιο, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Σχετικά με τη δίμηνη παράταση των επιδομάτων, ο ίδιος είπε: «Το ίδιο μέτρο που είχε ληφθεί το πρώτο πεντάμηνο του έτους που ήταν δίμηνη παράταση για όλα τα επιδόματα που έληξαν Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2020, τώρα επεκτείνεται για τρεις ακόμα μήνες. Οπότε όλα τα επιδόματα, τακτική επιδότηση αυτοαπασχολούμενων, μακροχρόνια ανέργων, όλα τα επιδόματα που λήξαν Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο θα έχουν δίμηνη παράταση».

Και πρόσθεσε τα εξής: «Θα ξεκινήσουμε εμείς τις πληρωμές αυτόν τον μήνα, ειδικά για αυτούς που έληξε τον Ιούνιο, επειδή έχουν συμπληρώσει τους δύο μήνες παράτασης θα πάρουν εφάπαξ το ποσό μέσα στο Σεπτέμβριο. Γι’ αυτούς τους οποίους έληξε το Ιούλιο θα πάρουν τον πρώτο μήνα παράτασης και μόλις συμπληρώσουν το δεύτερο μέσα στο Σεπτέμβρη θα καταβληθεί ο δεύτερος. Το ίδιο σύστημα το οποίο λειτούργησε για το πρώτο πεντάμηνο του έτους θα λειτουργήσει και γι’ αυτήν την παράταση».

Πηγή: neolaia.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 11 =