αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπιβάτιδα έκανε αγωγή κατά της Emirates γιατί δεν της έδωσαν νερό, λιποθύμησε και τραυματίστηκε

Επιβάτιδα έκανε αγωγή κατά της Emirates γιατί δεν της έδωσαν νερό, λιποθύμησε και τραυματίστηκε

Αγωγή εναντίον της αεροπορικής εταιρείας Emirates κατέθεσε μια γυναίκα υποστηρίζοντας ότι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια πτήσης μεγάλης απόστασης, έπειτα από την άρνηση του πληρώματος να της δώσει αρκετό νερό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Guardian.

Κατέθεσε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βικτόριας, η Λίνα Ντι Φάλκο, 54 χρονών, ότι έπειτα από τον τραυματισμό της στη διάρκεια της πτήσης από την Μελβούρνη στο Ντουμπάι το 2015, υποφέρει από διαρκή πόνο στους αστραγάλους, εξαιτίας της άρνησης του προσωπικού να της προσφέρει επιπλέον νερό.

Στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ζήτησε επανειλημμένως νερό μετά την επιβίβασή της στην πτήση, αλλά της έδωσαν μόνο ένα ποτήρι με το γεύμα της πάνω από μια ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου. Έπειτα, καθώς ένοιωσε ζαλάδα και ναυτία σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα του αεροσκάφους όπου και κατέρρευσε.

Επιστρέφοντας στην Αυστραλία διαπίστωσε ότι είχε υποστεί κάταγμα και ότι χρειαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η πελάτισσά του ήταν λάτρης της περιπέτειας, ταξίδευε πολύ και αγαπούσε τον χορό και το σκι πριν από το ατύχημα, αλλά τώρα πονάει διαρκώς και δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ πλέον δεν μπορεί ούτε να γυμναστεί ούτε να ασχοληθεί με τον κήπο της.

Επιπλέον εξήγησε ότι η πελάτισσά του χρειάζεται «υπερβολικά μεγάλες ποσότητες νερού» κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ είχε προμηθευτεί νερό όταν πήγε στο αεροδρόμιο, αλλά δεν της επιτράπηκε να το πάρει μαζί της στην πτήση.

Η Ντι Φάλκο φαίνεται να είπε στη δικαστή κατά την κατάθεσή της ότι μετά το ατύχημα κατέρρευσε ο ευτυχισμένος γάμος της και αποσύρθηκε από τους φίλους της.

Πηγή: Airnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =