αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπίσημο: Το Πλαίσιο κάνει μπάσιμο στις λευκές συσκευές

Επίσημο: Το Πλαίσιο κάνει μπάσιμο στις λευκές συσκευές

Από τα πλέον επίσημα χείλη έγινε γνωστό ότι η αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο μπαίνει στις λευκές συσκευές (κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία κλπ). Όπως αναφέρει το Deasy.gr, η ανακοίνωση έγινε πριν από λίγα λεπτά στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, από το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Κώστα Γεράρδο, ο οποίος ανέφερε ότι τα νέα σχέδια θα τεθούν σε εφαρμογή πολύ σύντομα, χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένο ορίζοντα και περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως έχει γίνει γνωστό στο παρελθόν από ανεπίσημες πηγές, η είσοδος του Πλαισίου στις λευκές συσκευές αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, με την ολοκλήρωση του νέου κέντρου διανομής, το οποίο θα υποστηρίξει τη συγκεκριμένη επέκταση. Πιθανότατα αυτό να συμβεί ακόμα και μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, έτσι ώστε η αλυσίδα καταστημάτων να προλάβει από την αρχή την περίοδο στην οποία παρατηρείται αύξηση στις πωλήσεις των κλιματιστικών.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι λευκές συσκευές δεν θα είναι διαθέσιμες στο σύνολο των καταστημάτων της αλυσίδας αλλά η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από 4-5 καταστήματα που μπορούν να υποστηρίξουν, λόγω μεγέθους, τη συγκεκριμένη επέκταση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 17 =