αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Το κόστος του εξοπλισμού για το ίντερνετ της Starlink θα πέσει κάτω από το μισό, ως το τέλος του 2021

Επίσημο: Το κόστος του εξοπλισμού για το ίντερνετ της Starlink θα πέσει κάτω από το μισό, ως το τέλος του 2021

Το super fast ίντερνετ της Starlink αναμένεται να βγει σε επίσημη διάθεση πολύ σύντομα. Και τώρα μαθαίνουμε μερικά καλά νέα: Ο Πρόεδρος της SpaceX, Gwynne Shotwell, ανακοίνωσε ότι ο ακριβός τερματικός εξοπλισμός που απαιτείται για το ίντερνετ της Starlink, δηλαδή το πιάτο, το mount και το router και ο οποίος διατίθεται σε όσους το παραγγείλουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, θα γίνει πολύ φθηνότερος κατά το τέλος του 2021.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή οι beta χρήστες στην Ευρώπη καλούνται να δώσουν 499 ευρώ, για να πάρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Είναι αλήθεια ότι το κόστος του εξοπλισμού αλλά και η μηνιαία συνδρομή (99 ευρώ) αποτελούν ανασταλτικός παράγοντας για αρκετούς χρήστες ίντερνετ, οι οποίοι παρακολουθούν αλλά… δεν πλησιάζουν τις υπηρεσίες της Starlink. Τώρα ο Gwynne Shotwell, θέλοντας να κάνει πιο ελκυστικό το «πακέτο» τόνισε ότι μέσα στους επόμενους μήνες, το κόστος του εξοπλισμού θα πέσει κάτω από το μισό του τρέχοντος ποσού που καλείσαι να πληρώσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 13 =