αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Έρχονται τα θρυλικά Pokemon στο Pokemon Go- Εντυπωσιακό βίντεο από τη Niantic

Επίσημο: Έρχονται τα θρυλικά Pokemon στο Pokemon Go- Εντυπωσιακό βίντεο από τη Niantic

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Με την συμπλήρωση 1 χρόνου από το λανσάρισμα του Pokemon Go, τα θρυλικά Pokemon θα μπουν στο δημοφιλές mobile game. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε η Niantic, τα θρυλικά Pokemon θα γίνουν πολύ σύντομα διαθέσιμα μέσω των Raid Battles.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω εντυπωσιακό βίντεο, τα Legendaries, θα εμφανίζονται ως Boss στα γυμναστήρια και έτσι οι εκπαιδευτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μάχη μαζί τους και αν τα νικήσουν στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να τα πιάσουν.

Πότε αναμένεται να τα δούμε όλα αυτά; Όπως λέει η Niantic η αρχή θα γίνει στο Pokemon Go Fest στο Σικάγο. Εκεί πολλοί εκπαιδευτές μαζί, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν αντιμέτωποι με ένα θρυλικό Pokemon. Αν τα καταφέρουν και το νικήσουν, τότε αυτό θα αρχίσει αν εμφανίζεται σε Raid Battles σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες από όλο τον πλανήτη θα μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στα live streamings σε Twitch και YouTube. Ενώ θα υπάρχει και το hashtag #PokemonGOFest. «Πολλές θρυλικές περιπέτειες έρχονται», καταλήγει η Niantic που καλεί τους εκπαιδευτές να μπουν στο παιχνίδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − seven =