αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Έρχεται smartphone με 200 MP κάμερα

Επίσημο: Έρχεται smartphone με 200 MP κάμερα

Πρόσφατα η Samsung ανακοίνωσε τον ISOCELL GN2 και αμέσως ξεκίνησαν να κυκλοφορούν φήμες για το λανσάρισμα ενός smartphone με 150MP ή ακόμα και 200MP κάμερες. Οι φήμες δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν, γιατί σήμερα η εταιρεία έκανε teaser ένα τέτοιο smartphone.

Ο λογαριασμός Samsung Exynos δημοσίευσε ένα βίντεο που αναφέρεται σε ένα τηλέφωνο με 200MP κάμερες που έχει συνολικά 6 αισθητήρες, τέσσερις πίσω και δύο μπροστά. Η συσκευή θα μπορούσε να είναι το Xiaomi Mi 11 Ultra, αν και το module στο βίντεο δείχνει να είναι το κλασικό ορθογώνιο που έχουν υιοθετήσει πολλές εταιρείες. Επίσης ο λογαριασμός ανέφερε ότι η συσκευή είναι φανταστική και όχι υπαρκτό μοντέλο – παίζει πάντα το σενάριο “ρίχνω στάχτη στα μάτια”.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι το teaser το έκανε ο λογαριασμός Samsung Exynos. Η εταιρεία ήθελε να δείξει λογικά ότι το επερχόμενο smartphone θα χρησιμοποιεί τον Exynos 2100. Τώρα αν το teaser αφορά το Mi 11 Ultra ή κάποιο άλλο τηλέφωνο θα το μάθουμε σύντομα, μιας που η παρουσίαση του flagship της Xiaomi θα γίνει στις 29 Μαρτίου.

Πηγή: techmaniacs.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =