αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπίσημο: Έρχεται το δεύτερο κατάστημα Burger King στην Ελλάδα

Επίσημο: Έρχεται το δεύτερο κατάστημα Burger King στην Ελλάδα

Τα Burger King έκαναν «πρεμιέρα» στην Ελλάδα πριν λίγους μήνες. Και σίγουρα χαροποίησαν αρκετούς από τους fans τους. Η απήχηση του του πρώτου καταστήματος στο αεροδρόμιο της Ρόδου είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, με τον κόσμο να συρρέει μαζικά για να δοκιμάσει τα προϊόντα της αμερικάνικης αλυσίδας.

Φυσικά, όπως είχαμε ξανά γράψει στο παρελθόν εδώ στο It’s Possible, το διάσημο brand δεν ήρθε στα μέρη μας για να περιοριστεί μόνο σε ένα κατάστημα. Και τώρα ήρθε η ώρα για το δεύτερο βήμα. Τα Burger King αναμένεται να ανοίξουν πολύ σύντομα το δεύτερο τους κατάστημα. Που θα είναι αυτό; Στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελ. Βενιζέλος». Άλλωστε, οι πληροφορίες όλο το προηγούμενο διάστημα έλεγαν ότι η αλυσίδα θέλει σε πρώτη φάση να επεκταθεί σε κάποια ελληνικά αεροδρόμια, και μετά να κάνει το όποιο άνοιγμα και σε καταστήματα εντός πόλεων.

Σημειώνεται ότι τα Burger King ιδρύθηκαν το 1954 και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα χάμπουργκερ γρήγορου φαγητού στον κόσμο. Λειτουργεί σε περίπου 12.400 τοποθεσίες που εξυπηρετούν πάνω από 11 εκατομμύρια επισκέπτες σε 79 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 1 =