αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπένδυση γίγας: Ο Σκλαβενίτης ετοιμάζει open mall

Επένδυση γίγας: Ο Σκλαβενίτης ετοιμάζει open mall

Επένδυση μαμούθ ετοιμάζει ο Όμιλος Σκλαβενίτη στην Πάτρα και ειδικότερα στην περιοχή του Ρίου. Όπως είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούσε κατάστημα της αλυσίδας ΚΡΟΝΟΣ, όμως το συγκεκριμένο δεν άνοιξε ποτέ με ταμπέλα «Σκλαβενίτης»! Και αυτό γιατί ο Όμιλος δεν τα βρήκε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Το ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν ο ΚΡΟΝΟΣ, ανήκε σε πατρινό επιχειρηματία, έμπορο ηλεκτρικών ειδών ο οποίος διαθέτει και άλλα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή. Το τίμημα που ζητούσε ο κάτοχος του καταστήματος φάνηκε υπερβολικό στον Σκλαβενίτη, ο οποίος αναζήτησε άλλο ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή.

Όταν είδε το εγκαταλελειμμένο παλιό εργοστάσιο της Χαρτοβιομηχανίας Elite, σκέφθηκε πως σε αυτόν τον χώρο θα μπορούσε άνετα να αναπτυχθεί super market… και όχι μόνο, όπως αναφέρει το dete.gr.

Το ακίνητο είναι τεράστιο (4.000 τ.μ.) ενώ διαθέτει και μεγάλο εξωτερικό χώρο! Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες ο Αθηναϊκός Όμιλος ενώ θα κατασκευάζει το super market παράλληλα θα έλθει σε συμφωνία με άλλες εταιρείες ώστε εκεί να δημιουργηθεί ένα δεύτερο open mall σαν και αυτό που λειτουργεί στην περιοχή της Περιβόλας (πρώην Καρφούρ νυν Σκλαβενίτης).

Αυτές τις ημέρες ετοιμάζονται τα σχέδια, και σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μπουν… μπουλντόζες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 4 =