αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕννέα μαθήματα παρουσίασης από τον Steve Jobs (Γράφημα)

Εννέα μαθήματα παρουσίασης από τον Steve Jobs (Γράφημα)

Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με τον τρόπο που εργαζόταν ο Steve Jobs, ένα είναι σίγουρο: Ήταν χαρισματικός σε ότι αφορά τις παρουσιάσεις που έκανε. Ίσως πολλά προϊόντα από αυτά που μεσουρανούν σήμερα, όπως το iPhone, να μην είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο αν δεν έκανε κάποτε τις παρουσιάσεις τους ο Steve Jobs.

Και πως κατάφερνε αυτός ο άνθρωπος πάντα να ενθουσιάζει τα πλήθη; Την απάντηση δίνει το παρακάτω γράφημα. Εκεί θα δεις 9 μαθήματα παρουσίασης από τον Mr Apple. Πάντα ο Jobs έδειχνε το πάθος του για αυτό που παρουσίαζε και προσπαθούσε να αλληλεπιδρά με το κοινό. Χρησιμοποιούσε απλές λέξεις και μπορούσε να περιγράψει το προϊόν του μέσα σε μια φράση.

Πάντα έλεγε μικρές προσωπικές ιστορίες, που περιέγραφαν το πως αποφάσισε να φτιάξει ένα συγκεκριμένο γκάτζετ και πως αυτό θα έκανε τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες. Α, και ποτέ δεν διάβαζε αυτά που έλεγε on stage. Δείτε όλα τα μαθήματα που μπορείτε να πάρετε από τον Jobs, στο γράφημα που ακολουθεί.

https://image.slidesharecdn.com/stevejobsinfographic-180120065921/95/nine-presentation-lessons-to-learn-from-steve-jobs-infographic-1-638.jpg?cb=1516431774

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + six =