αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕννέα μαθήματα από το βιβλίο «The 100 Rules of Business»

Εννέα μαθήματα από το βιβλίο «The 100 Rules of Business»

Τελικά, τι κάνουν οι πετυχημένοι επιχειρηματίες και ξεχωρίζουν από τους άλλους; Στον κόσμο των επιχειρήσεων, η επιτυχία κερδίζεται με κόπο και απαιτεί πειθαρχία και επιμονή.

Το βιβλίο The 100 Rules of Business παραθέτει μερικούς κανόνες που εφαρμόζουν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτός ο περιεκτικός οδηγός παραθέτει μερικές ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε μια επιτυχημένη επιχείρηση σε οποιοδήποτε πεδίο.

«Το κλειδί της επιτυχίας είναι η ανάληψη δράσης. Γι’ αυτό, αυτοί οι 100 κανόνες έχουν σχεδιαστεί ως βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε σε κάθε στάδιο του επαγγελματικού σας ταξιδιού. Εφαρμόζοντας αυτούς τους κανόνες, θα μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες πωλήσεις, να δημιουργήσετε σχέσεις με πιστούς πελάτες, να δημιουργήσετε μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας και να σκεφτείτε στρατηγικά το κεφάλαιό σας», διαβάζουμε στην περιγραφή του βιβλίου.

Και εδώ είναι 9 μαθήματα μέσα από αυτό.

1. Θέστε ξεκάθαρους στόχους
Προσδιορίστε το μακροπρόθεσμο όραμά σας και θέστε συγκεκριμένους, εφικτούς στόχους για να καθοδηγήσετε το επιχειρηματικό σας ταξίδι.

2. Δώστε προτεραιότητα στην ικανοποίηση του πελάτη
Εστίασε στην κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών των πελατών σου. Οι ευχαριστημένοι πελάτες οδηγούν σε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις και θετικά λόγια από στόμα σε στόμα.

3. Αγκαλιάστε την αλλαγή
Η προσαρμοστικότητα είναι ζωτικής σημασίας στο διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό τοπίο. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, τεχνολογίες και τάσεις της αγοράς.

4. Φτιάξτε μια δυνατή ομάδα
Να έχετε γύρω σας ταλαντούχα άτομα που μοιράζονται το όραμά σας και συμπληρώνουν τις δεξιότητές σας. Μια καλή ομάδα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.

5. Συνεχής μάθηση
Μείνετε περίεργοι και επενδύστε στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Αναζητήστε γνώση, παρακολουθήστε workshops και μάθετε τόσο από επιτυχίες όσο και αποτυχίες.

6. Ανάλαβε υπολογισμένα ρίσκα
Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων συχνά απαιτεί ρίσκα. Αξιολογήστε τις πιθανές ανταμοιβές και συνέπειες πριν πάρετε αποφάσεις, αλλά μην φοβάστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσης σας.

7. Προωθήστε μια θετική εταιρική κουλτούρα
Δημιουργήστε ένα υποστηρικτικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας που εκτιμά τη συνεργασία, την καινοτομία και την ευημερία των εργαζομένων. Αυτό προσελκύει και διατηρεί κορυφαία ταλέντα στην εταιρία σου.

8. Χτίσε ισχυρές σχέσεις
Η δικτύωση και η δημιουργία σχέσεων με πελάτες, προμηθευτές και ανθρώπους της της βιομηχανίας μπορούν να ανοίξουν πόρτες σε νέες ευκαιρίες και συνεργασίες.

9. Εστίασε στην ποιότητα
Η παράδοση προϊόντων ή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση ενός δυνατού brand και την απόκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αθηνά ξεκίνησε να κάνει podcast στην κουζίνα του σπιτιού της μέσα στην καραντίνα. Τώρα είναι στο Mad

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fourteen =