αρχικηVIRALΕννέα κινήσεις που δείχνουν ότι κάποιος δεν σε συμπαθεί (Εικόνες)

Εννέα κινήσεις που δείχνουν ότι κάποιος δεν σε συμπαθεί (Εικόνες)

Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες… να καταλάβεις αν κάποιος σε συμπαθεί, την ώρα που του μιλάς; Υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αυτό το συμπέρασμα. Παρακάτω λοιπόν θα δεις 9 συγκεκριμένες κινήσεις που δείχνουν ότι κάποιος ίσως δεν σε συμπαθεί. Φυσικά τίποτα δεν είναι απόλυτο, αφού κάθε άνθρωπος σκέφτεται και κινείται διαφορετικά. Ωστόσο αν δεις αυτές τις κινήσεις έχε στο μυαλό σου ότι μπορεί να υπάρχει και αυτό το σενάριο.

1. Ξύνουν τον λαιμό τους

Αυτό φανερώνει ότι είναι αβέβαιοι για κάτι ή ότι έχουν αμφιβολίες για όσα λένε. Φυσικά αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να είναι επίσης φλερτ, αλλά πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή. Αν ανασηκώνουν τους ώμους, κρύβοντας κάπως τον λαιμό, σημαίνει ότι διαφωνούν μαζί σου ή ότι δεν σου λένε όλη την αλήθεια.

2.Σφίγγουν τα χείλη τους

Όταν βλέπετε ότι σφίγγουν τα χείλη, συνήθως είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Εάν το κάνουν ενώ τους μιλάτε, μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνονται άβολα με την παρουσία σας. Αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δεν τους αρέσει το θέμα ή η ερώτηση που τους απευθύνετε. Προσπαθήστε να αλλάξετε θέμα και κοιτάξτε ξανά το στόμα τους. Επιπλέον, όταν δαγκώνουν ή πιέζουν τα χείλη τους ίσως είναι ένας τρόπος για να χαλαρώσουν εάν νιώθουν νευρικότητα

3. Κρατάνε αποστάσεις


Εάν κάνουν ένα βήμα πίσω ενώ σας μιλάνε, μπορεί να είναι σημάδι ότι θέλουν να κρατήσουν κάποια σωματική συναισθηματική απόσταση από εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να νιώθουν άβολα. Δεν μιλάμε για τον προσωπικό χώρο- αυτόν όλη των χρειαζόμαστε- αλλά μπορείτε να αντιληφθείτε όταν κάποιος σας αποφεύγει επίτηδες.

4.Έχουν ψεύτικο χαμόγελο

Μπορείς να εντοπίσεις ένα ψεύτικο χαμόγελο; Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες των χειλιών και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ένα γενναιόδωρο χαμόγελο αποτελείται από πολλούς μύες προσώπου. Οπότε όταν κάποιος γελάει αληθινά με τα ανέκδοτά σας, μπορείτε να διακρίνετε τις γραμμές γύρω από τα μάτια τους. Τα ψεύτικα, δεν περιλαμβάνουν κανέναν μυ και δείχνουν επιτηδευμένα.

5. Δεν σας κοιτάνε στα μάτια


Η απουσία οπτικής επαφής, από την αρχή, είναι ένα κακό σημάδι όταν συνομιλείτε με κάποιον. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται για την συζήτηση, ότι δεν τους ελκύεται ή ότι η χημεία μεταξύ σας δεν είναι όσο δυνατή όσο νομίζετε. Επιπλέον, μπορεί να σας λένε ψέματα γιατί όταν αποφεύγουν την οπτική επαφή είναι ένα σημάδι ότι κάτι κρύβουν.

6. Απομακρύνουν τα πόδια τους

Εάν δεν είναι πολύ ενδιαφέρον για την συζήτηση, και κατά συνέπεια για εσάς, θα τοποθετήσουν τα πόδια τους στην αντίθετη κατεύθυνση από εσάς. Συνήθως, μαζί με τα πόδια, στρίβουν και τον κορμό τους.

7. Απαντάνε μονολεκτικά

Εάν κάθε φορά που κάνετε μια ερώτηση ή ξεκινάτε την συζήτηση, οι απαντήσεις τους είναι σύντομες μπορεί να μην τους ενδιαφέρετε. Και δεν μπορείτε να αναγκάσετε κάποιον να σας μιλήσει εάν δεν το επιθυμεί. Οι πολύ σύντομες απαντήσεις σχηματίζονται συνήθως από 3 λέξεις και μπορεί να υποδεικνύουν ευγένεια ή υποχρέωση.

8. Αλλάζουν τον τόνο της φωνής τους

Ο τόνος της φωνής καθορίζει τον τόνο της σύνδεσης μεταξύ δύο ατόμων. Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν κάποιος μιλάει με έναν κρύο και κοφτό τρόπο, θέλουν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους- και εσείς θα νιώσετε το ίδιο.

9. Κρατάνε τα χέρια τους στην πολυθρόνα που κάθονται

Εάν κάθεστε σε ένα τραπέζι και έχουν τοποθετήσει τα χέρια τους στα γόνατά τους, μπορεί να υποδεικνύει ότι είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την συζήτηση. Εάν τα χέρια τους είναι στην πολυθρόνα, μπορεί να θέλουν να φύγουν όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί δεν βρίσκονται σε ευχάριστη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις τρόποι για να αντιμετωπίσεις αυτούς που σου ζητάνε… συνεχώς χάρες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =