αρχικηVIRAL«Ελληνικό πρωινό»: Μια 19χρονη blogger, ένα event σε ιστορικό καφενείο της Αθήνας, και αρκετοί παραγωγοί

«Ελληνικό πρωινό»: Μια 19χρονη blogger, ένα event σε ιστορικό καφενείο της Αθήνας, και αρκετοί παραγωγοί

Το Make Your Way είναι ίσως ένα από τα ελάχιστα blog στα ελληνικά μέσα, το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε η 19χρονη Ελευθερία Κατσαφάρου, με σκοπό και στόχο να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στο διαδίκτυο. Η γνωριμία και η προώθηση στο καταναλωτικό κοινό αμιγώς ελληνικών επιχειρήσεων οι οποίες παράγουν ποιοτικά προϊόντα με αγνά υλικά. Επιχειρήσεις οι οποίες δίνουν μάχες, όχι μόνο για να επιβιώσουν, αλλά και να κερδίσουν τον πόλεμο σε μια αγορά η οποία έχει κατακλυσθεί από εισαγόμενα, καθώς και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.

Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών το Make Your Way δημιούργησε μια εκδήλωση με θέμα “ Ελληνικό Πρωινό”. Όλοι γνωρίζουμε την αξία ενός πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά πρωινού, το οποίο προσδίδει ενέργεια κι ευεξία ώστε ο ανθρώπινος οργανισμός να μπορεί ν ‘ανταπεξέρχεται τις προκλήσεις όλου του εικοσιτετράωρου.  Στο προσκλητήριο του Make Your Way γι’αυτή την εκδήλωση ανταποκρίθηκαν με χαρά συνεργαζόμενες με το blog επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, εμπλουτισμένα με την φαντασία των παραγωγών τους δημιουργώντας γεύσεις οι οποίες προκαλούν νοσταλγία στους μεγαλύτερους και ευχάριστη έκπληξη στους νεότερους.

Μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τους παραγωγούς, να συνομιλήσετε μαζί τους, καθώς και να γευτείτε τις δημιουργίες τους ανακαλύπτοντας ίσως γεύσεις και αρώματα που είχατε λησμονήσει ή δεν είχατε ποτέ την τύχη να γνωρίσετε.

Η εκδήλωση φυσικά δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σ ‘έναν οποιονδήποτε χώρο. Το Make Your Way έψαξε και βρήκε ίσως τον πλέον κατάλληλο για να παρουσιάσει το δικό του “Ελληνικό Πρωινό”. Το πλέον ιστορικό καφενείο “Η Ωραία Ελλάς”, το οποίο παραχώρησε με μεγάλη ευχαρίστηση τον χώρο της για να στεγάσει την εκδήλωση, τους παραγωγούς και τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Η “Ωραία Ελλάς” βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 59, στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση από τους σταθμούς του Μετρό και ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11π.μ έως 15μ.μ.

Οι παραγωγοί που συμμετέχουν: Herb House, Χρυσόμελο, Berryland, Voras Flavors, Οικογένεια Λουκάκου, Γλυκάκι-Παραδοσιακά Γεύσεις Οξυλίθου, Passion Honey, The Handmaker – Χειροποίητες Νοστιμιές, Terra Fyllida.

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 15 =