αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕλληνική εταιρία ανακοίνωσε ότι ξεκινά να δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα

Ελληνική εταιρία ανακοίνωσε ότι ξεκινά να δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα

Η Business Cloud ανακοινώνει ότι από σήμερα 1η Ιουλίου 2021, δέχεται ως πληρωμή για όλες τις Λογισμικό ως Υπηρεσία (SaaS) εφαρμογές της και κρυπτονομίσματα.

«Το Business Cloud το πρώτο Cloud ERP στην Ελλάδα από το 2012, καινοτομεί ξανά ως ο πρώτος οργανισμός λογισμικού στην Ελλάδα που κάνει αποδεκτές πληρωμές και με κρυπτονομίσματα. Συγκεκριμένα αποδεκτά γίνονται τα κρυπτονομίσματα Bitcoin (BTC) και Ethereum (ΕΤΗ) και η ισοτιμία τους υπολογίζεται αυτόματα τη στιγμή της συναλλαγής», όπως σημειώνει η εταιρία.

Οι SaaS υπηρεσίες που διαθέτει το Business Cloud αφορούν Εμπορική διαχείριση ERP, Παραγγελιοληψία εστίασης, Ξενοδοχειακή εφαρμογή, καθώς και επεκτάσεις αυτών (Eshop, CRM, Online ordering, POS, διασύνδεση myDATA κ.α.), καθώς και όλες οι υπηρεσίες κάτω από τις εφαρμογές ΣερβιΤΩΡΑ, Tap2Order, myDATA Cloud και myinvoice.

«Το Business Cloud ιδρύθηκε το 2012, από νέους φιλόδοξους προγραμματιστές, προκειμένου να αποτελέσει την πληρέστερη σουίτα εφαρμογών για κάθε επιχείρηση. Η πλατφόρμα Business Cloud ενσωματώνει μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικά, που την κάνουν να υπερέχει από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο προϊόν της αγοράς. Παρέχει τις μόνες 100% cloud εφαρμογές για επαγγελματίες στην Ελλάδα» τονίζουν οι άνθρωποι της εταιρίας.

Η πλατφόρμα Business Cloud, δημιουργήθηκε με πυλώνα το cloud computing και γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην παγκόσμια αγορά. Η συνολική δομή και το γραφικό περιβάλλον έχει γίνει από ειδικούς, έτσι ώστε η χρήση της κάθε εφαρμογής να είναι κατανοητή και από αρχάριους χρήστες. Κάθε εφαρμογή της πλατφόρμας, έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για τον εκάστοτε κλάδο που απευθύνεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =