αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕλληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ τοποθέτησε σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Είναι δωρεάν για όλους

Ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ τοποθέτησε σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Είναι δωρεάν για όλους

Η αλυσίδα ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & η Blink Charging Hellas,  προχωρούν σε συνεργασία για την ανάπτυξη και προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην αγορά των supermarkets στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί φόρτισης της Blink έχουν ήδη εγκατασταθεί και βρίσκονται σε λειτουργία στα καταστήματα της Θανόπουλος σε Κηφισιά, Ν. Κηφισιά &  Ν. Ερυθραία, με ελεύθερη πρόσβαση τόσο προς όλους τους πελάτες της αλυσίδας όσο και σε όλους όσους επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους.

Οι σταθμοί φόρτισης της BlinkChargingείναι Mode 3 Charger, 2x22kWAC, Type 2, με δύο θύρες φόρτισης δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να φορτίσουν ταυτόχρονα δύο οχήματα. Και οι τρεις σταθμοί φόρτισης στα καταστήματα της Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εμφανίζονται στον χάρτη ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής Blink International. Οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή εύκολα και γρήγορα και μέσω του κινητού τους τηλεφώνου μπορούν να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία και τον κοντινότερο σε απόσταση φορτιστή, να πλοηγηθούν έως αυτόν, να δουν τη διαθεσιμότητα του και να φορτίσουν αντίστοιχα. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + five =