αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕλεύθερος ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης

Ελεύθερος ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής υπήρξε στην υπόθεση του Στέφανου Ξενάκη. Ο γνωστός συγγραφέας είχε συλλφθεί πριν μερικές ημέρες στην Βούλα και το πλάνο ήταν να οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας έτσι ώστε να εκτίσει την ποινή του.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Πρώτο Θέμα, την τελευταία στιγμή και λίγο πριν μεταφερθεί στις φυλακές Λάρισας για να εκτίσει τη ποινή του, οι δικηγόροι του μετέβησαν στην Εισαγγελία και έκαναν ρύθμιση – δοσοποίηση της ποινής του.

Μάλιστα, σήμερα οι δικηγόροι του κατέβαλαν 23.000 ευρώ και έτσι αναμένεται μέσα στην ημέρα ο 56χρονος συγγραφέας να αφεθεί ελεύθερος.

Τι είχε ανακοινώσει η αστυνομία την ημέρα της σύλληψης του

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (6-3-2023) στη Βούλα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και έντεκα (11) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

 

 

Ειδικότερα, ο 55χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της.

Επιπλέον δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 2 =