αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Εκτόξευση» τον Νοέμβριο: 178.339 μοναδικοί αναγνώστες και 322.785 προβολές σελίδας για το It’s Possible

«Εκτόξευση» τον Νοέμβριο: 178.339 μοναδικοί αναγνώστες και 322.785 προβολές σελίδας για το It’s Possible

Αυξημένη επισκεψιμότητα κατέγραψε το It’s Possible τον Νοέμβριο 2020, εν μέσω lockdown. Tο site συγκέντρωσε 178.339 μοναδικούς αναγνώστες και 322.785 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα.

Παραμένοντας πάντα ένα site ανοιχτό σε όλους, στους «μικρούς» και στους «μεγάλους».

Η δυνατή παρουσία του It’s Possible αποτυπώνεται και στην κατάταξη του Alexa.com (την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας). Το It’s Possible βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση 670 σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites.

Ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει χαρούμενους, είναι το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία της επίσημης Facebook Page μας. Κάτι αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ένα business event στην Ελλάδα περίπου 8 στους 10 είναι άντρες- κάτι που σίγουρα πρέπει να αλλάξει.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας στην μεγάλη κοινότητα μας;

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =