αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Εκτόξευση» μέσα στην πανδημία: Αύξηση εσόδων 355% ανακοίνωσε το Zoom

«Εκτόξευση» μέσα στην πανδημία: Αύξηση εσόδων 355% ανακοίνωσε το Zoom

Οι μετοχές της Zoom Video Communications αυξήθηκαν κατά 6% στις συναλλαγές τη Δευτέρα μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι τα κέρδη του δευτέρου τριμήνου ήταν όχι μόνο καλύτερα από τα αναμενόμενα αλλά τετραπλασιάστηκαν!

Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 92 σεντ ανά μετοχή έναντι 45 σεντ ανά μετοχή, όπως αναμενόταν από τους αναλυτές, σύμφωνα με την Refinitiv. Τα έσοδά της εκτοξεύτηκαν σε 663,5 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 500,5 εκατομμυρίων δολαρίων όπως αναμενόταν από τους αναλυτές, σύμφωνα με την Refinitiv. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 355% σε ετήσια βάση το δεύτερο τρίμηνο του έτους το οποίο έληξε στις 31 Ιουλίου και άγγιξαν τα 186 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά το προηγούμενο τρίμηνο, τα έσοδα του Zoom αυξήθηκαν κατά 169%.Οι άνθρωποι εξαρτήθηκαν περισσότερο από το λογισμικό βιντεοκλήσεων για επαγγελματική, εκπαιδευτική και προσωπική χρήση κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Η Zoom είχε κατά μέσο όρο 148,4 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες το τρίμηνο, αυξημένους κατά 4.700% σε ετήσια βάση.

Η Zoom Video Communications Inc. απέδειξε ότι οι πελάτες της εν μέσω πανδημίας μετέτρεψαν τον εξειδικευμένο appmaker στην πλέον δημοφιλή υπηρεσία επικοινωνίας στη δουλειά, το σχολείο αλλά και την καθημερινότητα. Οι πωλήσεις της Zoom εκτοξεύτηκαν το τρίμηνο που έληξε στις 30 Απριλίου. Η εταιρεία αναμένει ότι η τάση θα συνεχιστεί το υπόλοιπο του έτους και προέβλεψε ότι τα έσοδα και τα κέρδη θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των επενδυτών.

«Η αλλαγή στην εργασιακή κουλτούρα που προκλήθηκε από την πανδημία Covid-19 παροτρύνει τις εταιρείες να προωθήσουν την υιοθέτηση εργαλείων τηλεδιάσκεψης που βασίζονται σε cloud», επισήμανε το Bloomberg Intelligence.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 3 =