αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Εκτόξευση» για το It’s Possible: 115.627 μοναδικοί αναγνώστες και 274.970 προβολές σελίδας τον Ιανουάριο

«Εκτόξευση» για το It’s Possible: 115.627 μοναδικοί αναγνώστες και 274.970 προβολές σελίδας τον Ιανουάριο

Σε συνεχή ανοδική τροχιά βρίσκεται το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε τον Ιανουάριο συνολικά 115.627 μοναδικούς αναγνώστες και 274.970 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν μάλιστα –από πλευράς επισκεψιμότητας- ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα ιντερνετική διαδρομή του site.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 66% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός ότι περίπου 5 στους 10 αναγνώστες μας είναι γυναίκες. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα επιχειρηματικό event περίπου 8 στους 10 παρευρισκόμενους είναι άντρες.

Σημειώνεται ότι το It’s Possible είναι ένα project που ξεκίνησε κάποτε από ένα δωμάτιο σπιτιού στην Καλλιθέα.

Το site συνεχίζει την διαδρομή του, πάντα στηριζόμενο σε 4 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι έχουν μείνει αναλλοίωτοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ποιοι είναι αυτοί:

1- Ένα site ανοιχτό σε όλους

2- Όχι πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα

3- Κανείς να μην εργάζεται αμισθί για το site

4- Να είναι ένα «υπογεγραμμένο» site

Στόχος του It’s Possible από την πρώτη ημέρα ήταν να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση». Σε αυτή έχουν θέση όλοι. Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι Bloggers, οι YouTubers, οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις σε μικρότερες πόλεις, οι Έλληνες του εξωτερικού. Ο οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει ένα δικό του project και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει. Το It’s Possible ήταν και παραμένει ανοιχτό σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε κατά καιρούς, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές, μας έστειλαν απλά ένα email. Mέχρι σήμερα έχουν γίνει συνολικά πάνω από 200 συνεντεύξεις στο site.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =