αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Εκτίναξη» των πωλήσεων κατά 2.600% ανήμερα της Black Friday στην Ελλάδα! Πόσα ξόδεψαν κατά μ.ο. οι καταναλωτές

«Εκτίναξη» των πωλήσεων κατά 2.600% ανήμερα της Black Friday στην Ελλάδα! Πόσα ξόδεψαν κατά μ.ο. οι καταναλωτές

Ιλιγγιώδης είναι η αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα, ανήμερα Black Friday. Σύμφωνα με έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Black-Friday.Global, αναφορικά με την ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού ανά τον κόσμο, οι πωλήσεις στη χώρα μας καταγράφουν αύξηση κατά 2.600%, συγκριτικά με μία κοινή Παρασκευή.

Χθες (23/11) ανήμερα Black Friday, κορυφώθηκε η εβδομάδα των προσφορών και εκπτώσεων. Στο «ρυθμό» των προωθητικών ενεργειών μπήκαν περισσότερα καταστήματα κάθε είδους π.χ. φούρνοι, φαρμακεία, κομμωτήρια, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα παπουτσιών, ρούχων κ.λπ. Ειδικά οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας έριξαν τις τιμές τους σε μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, διευρύνοντας παράλληλα το ωράριο λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Black-Friday.Global, η χώρα μας κατατάσσεται στην τέταρτη θέση, σε σύνολο 55 αγορών. Οι Έλληνες φαίνεται να ξοδεύουν κατά μέσο όρο 206 ευρώ, αγοράζοντας κυρίως ρούχα, ηλεκτρονικά είδη και παπούτσια. Σε παρόμοια επίπεδα κινείται η Γερμανία, με μόλις κατά 5 ευρώ υψηλότερο μέσο όρο εξόδων. Ενδεικτικά αναφέρεται, ακόμη, πως οι Έλληνες καταναλωτές ξοδεύουν λιγότερα από τους Αμερικανούς (515 δολάρια), αλλά περισσότερα από τους Ιταλούς και τους Τούρκους (216 δολάρια και 97 δολάρια αντίστοιχα).

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =