αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕκπτώσεις ως 50% στις κρουαζιέρες της ανακοίνωσε η Celestyal- Δείτε τιμές και προορισμούς

Εκπτώσεις ως 50% στις κρουαζιέρες της ανακοίνωσε η Celestyal- Δείτε τιμές και προορισμούς

Η Celestyal λανσάρει σήμερα μια νέα καλοκαιρινή καμπάνια, η οποία είναι διαθέσιμη για τις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Αυγούστου 2024. Η καμπάνια περιλαμβάνει εξοικονόμηση έως και 50% σε όλες τις κρουαζιέρες 2024, 2025 και τις πρόσφατα ανακοινωθείσες κρουαζιέρες για το 2026 και τις αρχές του 2027.

Για τις νέες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο κάθε σεζόν, η Celestyal προσφέρει έκπτωση έγκαιρης κράτησης έως και 50% σε όλες τις κρουαζιέρες 2024-2027, με επιπλέον εκπτώσεις άνω του 70% σε επιλεγμένες καμπίνες. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης περαιτέρω εκπτώσεις 30% για τον τρίτο και τέταρτο επισκέπτη που μοιράζονται μια καμπίνα.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν κρουαζιέρες από 3 έως 14 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνουν προορισμούς όπως η Ντόχα, το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι και το Μπαχρέιν, καθώς και κρυμμένα διαμάντια όπως το νησί Νησί Σερ Μπάνι Γιας, η Φουτζέιρα, το Μούσκατ και το Κασάμπ.

  • Οι τιμές για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας»  που ανακοινώθηκε πρόσφατα και αναχωρεί από το Αμπού Ντάμπι με το Celestyal Discovery το 2025, ξεκινούν τώρα από €279 το άτομο (με αρχική τιμή €560/άτομο).
  • Οι τιμές για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου», με αναχώρηση από τη Ντόχα με το Celestyal Journey το 2024, ξεκινούν τώρα από €529 το άτομο (με αρχική τιμή €1100 /άτομο).

Η Celestyal προσφέρει επίσης εκπτώσεις στις έγκαιρες κρατήσεις σε περισσότερες από 200 αναχωρήσεις για το 2025 και το 2026, στις κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και τη νέα -για το 2024- «Ονειρεμένη Αδριατική». Με επιλογές από 3 έως 14 διανυκτερεύσεις, οι εκπτώσεις φτάνουν έως και το 50%, με επιπλέον εκπτώσεις άνω του 60% σε περιορισμένο αριθμό καμπινών. Παράλληλα, η προσφορά περιλαμβάνει περαιτέρω μειώσεις 30% για τον τρίτο και τέταρτο επισκέπτη που μοιράζονται μια καμπίνα.

  • Οι τιμές για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», που αναχωρεί από την Αθήνα με το Celestyal Discovery και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη, ξεκινούν τώρα από €309 το άτομο (με αρχική τιμή €780 /άτομο).
  • Οι τιμές για τις νέες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική» – που έκαναν το ντεμπούτο τους τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους – αναχωρούν από την Αθήνα με το Celestyal Journey το 2025, με παρατεταμένη διαμονή στο Ντουμπρόβνικ, και ολοήμερες προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά, το Κότορ, το Μπάρι/Βενετία (Marghera), την Κέρκυρα και το Κατάκολο, ξεκινούν τώρα από €789 το άτομο (με αρχική τιμή €1590/άτομο).
  • Οι τιμές για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με το Celestyal Journey με αναχώρηση από την Αθήνα και ολοήμερη προσέγγιση στο Κουσάντασι (Έφεσος), τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μήλο καθώς και μια ολοήμερη προσέγγιση με παρατεταμένη παραμονή στη Μύκονο, ξεκινούν τώρα από €789 το άτομο (με αρχική τιμή €1590 /άτομο).

ΔΕΙΤΕ ΚΟΜΑ

Μόλις 1 ώρα από την Αθήνα: Πως είναι να δουλεύεις remote από τον Πόρο με το laptop σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο