αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕκεί όπου έφτιαξαν ειδική πατέντα… για να μην νερώνει ο καφές: Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου Ice Pot Cafe

Εκεί όπου έφτιαξαν ειδική πατέντα… για να μην νερώνει ο καφές: Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου Ice Pot Cafe

Σίγουρα σου έχει τύχει: Να πίνεις έναν καφέ ή ένα κρύο ρόφημα σε μια καφετέρια, και μετά από λίγο αυτό… να νερώνει. Κάτι που μπορεί να συμβεί και στο σπίτι σου φυσικά.

Η αλυσίδα Ice Pot Cafe έχει βρει την δική της λύση. Με μια καινοτόμα ιδέα. Το προϊόν / πατέντα ICE POT αφορά σε μία νέα εφεύρεση, μέσω της οποίας το ρόφημα του καφέ, όπως και κάθε άλλο ρόφημα (π.χ. αναψυκτικό, μπύρα, χυμός, κρασί κ.λπ.), παραμένει αναλλοίωτο και ποιοτικά σταθερό, αφού με την συγκεκριμένη εφεύρεση ο πάγος που αναγκαστικά μέχρι σήμερα εισάγονταν εντός του ποτηριού και αναμιγνύονταν και απαξίωνε τη σύσταση του καφέ, πλέον εσωκλείεται στο πρωτοποριακό προϊόν / θήκη ICE POT και διατηρεί κρύο τον καφέ χωρίς να έρχεται σε επαφή μαζί του.

Με την καινοτομία αυτή, η απόλαυση του καφέ και κάθε άλλου ροφήματος αποκτά διάρκεια και ποιότητα και μεγιστοποιημένο χρόνο ψυχρής θερμοκρασίας, αφού ο πάγος απομονωμένος λιώνει βραδύτερα από αυτόν που είναι μέσα στο ρόφημα.

Πόσο κοστίζει όμως να ανοίξεις ένα δικό σου τέτοιο κατάστημα μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 10,000 €

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 12,000 €

ENTRY FEES: 8,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =