αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕκεί που όλοι θα ήθελαν να εργαστούν: Αυτό είναι το νέο «αρχηγείο» του Slack (ΦΩΤΟ)

Εκεί που όλοι θα ήθελαν να εργαστούν: Αυτό είναι το νέο «αρχηγείο» του Slack (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή πλατφόρμα Slack, που χρησιμεύει στις εταιρίες για εσωτερική επικοινωνία, έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον διαθέτει πάνω από 6.000.000 ενεργούς χρήστες κάθε εβδομάδα. Έτσι ήρθε η ώρα να μεταφερθεί το επιτελείο της σε νέο «αρχηγείο». Τα νέα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται πλέον στο Μανχάταν.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, εκεί κυριαρχεί η πολυτέλεια. Μιλάμε για έναν χώρο συνολικού εμβαδού 12.000 τ.μ. με την λογική του open office να είναι αρκετά έντονη. Αντί για ξύλινες πόρτες, υπάρχουν γυάλινες επιφάνειες, στα χρώματα του Slack. Παράλληλα υπάρχουν πολλές ξύλινες επιφάνειες και πολλά φυτά στους χώρους. Ενώ αυτό που επίσης εντυπωσιάζει είναι ο χώρος με τις ξύλινες κερκίδες που έχει δημιουργηθεί, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εργαζόμενοι.

Όπως σημειώνει το Recode.net, την κατασκευή και διακόσμηση των νέων γραφείων ανέλαβε η νορβηγική εταιρία Snøhetta. Η οποία στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει και άλλα μεγάλα projects, εστιάζοντας κυρίως σε μεγάλα μουσεία. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τα γραφεία του Slack. Για την ακρίβεια, ένα από αυτά, αφού η πλατφόρμα έχει κτίρια σε Δουβλίνο, Σαν Φρανσίσκο, Λονδίνο, Μελβούρνη, Βανκούβερ και Τορόντο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − nineteen =