αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕκεί που όλοι θέλουν να εργαστούν: Πως να στείλεις το βιογραφικό σου στην Καρέλια

Εκεί που όλοι θέλουν να εργαστούν: Πως να στείλεις το βιογραφικό σου στην Καρέλια

Η Καρέλια ξανά «χτύπησε» στο τέλος του 2019. Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο. Η ελληνική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει 3,8 εκατ. ευρώ ως μπόνους στους εργαζομένους της και δωρεές. Ενώ παράλληλα καταγράφει μια ανοδική πορεία.

Οι παροχές που ανακοινώθηκαν προς τους εργαζομένους

Ενίσχυση σε κάθε εργαζόμενο για το εορταστικό τραπέζι 220 ευρώ

Επίδομα παρουσίας, για όποιον δεν έλειψε ούτε μία ημέρα από το πόστο του 1.000 ευρώ (πέρυσι το έλαβε το 87% των εργαζομένων)

Ενίσχυση 1.500 ευρώ για παιδιά εργαζομένων, που σπουδάζουν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Επιπλέον ενίσχυση 500 ευρώ για κάθε παιδί, που φέτος πέρασε σε ΑΕΙ-ΤΕΙ μαζί με έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple

Ενίσχυση 700 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο

Κάθε εργαζόμενος με αποδοχές κάτω των 2.500 ευρώ επιπλέον ενίσχυση 400 ευρώ.

Επιπλέον του παραπάνω, κάθε εργαζόμενος με αποδοχές κάτω των 1.700 ευρώ ενίσχυση 300 ευρώ

Επιπλέον των παραπάνω, κάθε εργαζόμενος με μισθό κάτω των 1.200 ευρώ περαιτέρω ενίσχυση 250 ευρώ (ήτοι συνολικά 1.650 ευρώ)

Όσοι εργαζόμενοι δούλεψαν πάνω από 15 Σάββατο εντός του 2019, πέραν των νόμιμων ημερομισθίων και υπερωριών θα λάβουν 20 ευρώ για κάθε ακέραιο Σάββατο πάνω από το 15ο.

Επίσης κάθε λαχνός αντιστοιχούσε στο ποσό των 850 ευρώ, ενώ ο “χρυσός” λαχνός φέτος αντιστοιχούσε στο ποσό των 10.000 ευρώ

Είναι μια εταιρία στην οποία όλοι θέλουν να εργαστούν. Πως μπορείς όμως να στείλεις το βιογραφικό σου στην Καρέλια; Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email hr@karelia.gr. Και θα μείνει στα χέρια της εταιρίας για διάστημα ως 2 ετών. Αν προκύψει κάποια θέση που ταιριάζει στα επαγγελματικά προσόντα σου, θα κληθείς για συνέντευξη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =