αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕκεί που δίνουν «μισθό ως 7 φορές πάνω από το βασικό»: Οι θέσεις που έχει ανοιχτές τώρα η Aegean

Εκεί που δίνουν «μισθό ως 7 φορές πάνω από το βασικό»: Οι θέσεις που έχει ανοιχτές τώρα η Aegean

Η Aegean Airlines τράβηξε πάνω της τα βλέμματα πριν λίγο καιρό. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρίας, Ευτύχης Βασιλάκης, η εταιρία δυσκολεύεται να βρει εργαζομένους.

Ο κ. Βασιλάκης, σχολιάζοντας τη δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα, υπογράμμισε πως όχι μόνο απουσιάζει η σύνδεση των πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας, αλλά δεν παράγεται και ικανός αριθμός εξειδικευμένων στελεχών που θα ενταχθούν ομαλά στις επιχειρήσεις. Ανέφερε μάλιστα ότι η Aegean δυσκολεύεται πολύ να βρει το κατάλληλο προσωπικό, από τεχνικούς, πιλότους έως και αεροσυνοδούς παρ’ ότι οι αμοιβές είναι 4-5 φορές ή και 7 φορές πάνω τον βασικό μισθό και έχει αναγκαστεί να εκπονήσει δικά της προγράμματα για να καλύψει το κενό παρά το αυξημένο κόστος που συνεπάγονται τέτοιες πρωτοβουλίες.

«Από την Aegean λείπουν άνθρωποι επιχειρησιακοί, τεχνικοί, πιλότοι, οι οποίοι θέλουν εξειδικευμένα σχολεία και αρκετά μεγάλο κόστος για να βγουν σε αυτή την κατηγορία», σημείωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως δυστυχώς το Κράτος, δεν έχει καταφέρει να βρει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μέσα στον Ιανουάριο 2020, η εταιρία άνοιξε αρκετές θέσεις εργασίας. Βέβαια στις εν λόγω αγγελίες δεν αναφέρεται ο μισθός. Ωστόσο μπορείτε να το διαπιστώσετε οι ίδιοι, πηγαίνοντας για μια συνέντευξη. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − two =