αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕισέβαλαν με αυτοκίνητο μέσα στο Πλαίσιο Καλλιθέας. Άρπαξαν προϊόντα και εξαφανίστηκαν

Εισέβαλαν με αυτοκίνητο μέσα στο Πλαίσιο Καλλιθέας. Άρπαξαν προϊόντα και εξαφανίστηκαν

Μια κινηματογραφική ληστεία έγινε στο κατάστημα του Πλαισίου της Καλλιθέας. Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, λίγο πριν τις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένα λευκό ΙΧ με τρεις επιβαίνοντες κινούνταν επί της οδού Δαβάκη. Μπροστά από το Πλαίσιο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, έκοψε το τιμόνι δεξιά και έριξε το όχημα με δύναμη στην πρόσοψη του καταστήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ο οδηγός αφού κατέστρεψε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατέρρευσε η γυάλινη πρόσοψη, έκανε όπισθεν επί της Δαβάκη και σταμάτησε. Από το ΙΧ εξήλθαν 2 άτομα τα οποία με γρήγορες κινήσεις εισέβαλλαν στο κατάστημα αφαιρώντας κιβώτια, τα οποία πιθανόν περιείχαν κινητά τηλέφωνα.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό έγιναν “καπνός” καθώς διέφυγαν με το ίδιο όχημα με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Δαβάκη με κατεύθυνση την Λεωφόρο Συγγρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ δεκαημέρου, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν με λοστούς το κατάστημα στο ίδιο σημείο, το οποίο εμβόλισαν με το αυτοκίνητο σήμερα.

Όλα δείχνουν ότι ήταν μια καλοσχεδιασμένη διάρρηξη. Οι δράστες γνώριζαν ακριβώς ποιά ήταν η καταλληλότερη ώρα να “χτυπήσουν”, ενώ την δράση τους διευκόλυνε το γεγονός ότι ακριβώς μπροστά από το σημείο που “μπούκαραν” δεν υπήρχε σταθμευμένο όχημα να τους εμποδίζει να εμβολίσουν την πρόσοψη του καταστήματος.

Το ΙΧ των δραστών από την πρόσκρουση υπέστη υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μεγάλο τμήμα του δεξιού φαναριού.

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το όχημα των δραστών είναι κλεμμένο από το 2010.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 4 =