αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕικόνα διάλυσης στα Seven Spot. Πως η αλυσίδα έφτασε να είναι «στριμωγμένη στα σχοινιά»

Εικόνα διάλυσης στα Seven Spot. Πως η αλυσίδα έφτασε να είναι «στριμωγμένη στα σχοινιά»

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη φάση φαίνεται ότι βρίσκονται τα Seven Spot. Όπως αναφέρει το τεχνολογικό site enternity.gr, η αλυσίδα είναι σε φάση αναδιοργάνωσης που θα οδηγήσει (τουλάχιστον) κάποια καταστήματα στο κλείσιμό τους. Ενώ αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι η αλυσίδα δείχνει αδυναμία στον να ολοκληρώσει πολλές παραγγελίες.

Λίγο πριν το τέλος του 2019, άνθρωπος που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και συνεργάτης της αλυσίδας, είπε στο ίδιο site πως η πληροφόρηση που είχε από το εσωτερικό της είναι πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Από τότε, πολλές αντιπροσωπείες έχουν σταματήσει την εμπορική συνεργασία με την αλυσίδα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκτυο υπέστη μεγάλη ζημία τα τελευταία χρόνια στη βασική του δραστηριότητα, η οποία είναι η ενοικίαση ταινιών, από εξωγενείς παράγοντες. Κυριότερος αυτών το παράνομο κατέβασμα ταινιών από το Internet, γνωστό ως «downloading», αλλά και στη συνέχεια, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και τα νέα μέσα που τέθηκαν στη διάθεση των καταναλωτών, όπως η συνδρομητικές τηλεοράσεις και οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες με αποκορύφωμα την ανάπτυξη του Netflix από το περασμένο καλοκαίρι.

Μέσα σε όλα, εδώ και μερικές ημέρες το επίσημο site των Seven Spot είναι εκτός λειτουργίας, ενώ και η παρουσία της στα social media έχει «παγώσει» από τις αρχές Ιανουαρίου.

Μέχρι τώρα πάντως η αλυσίδα «τρέχει» κανονικά τις πληρωμές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =