αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕδώ μπορείς να κάνεις αίτηση για το «Τουρισμός για όλους»

Εδώ μπορείς να κάνεις αίτηση για το «Τουρισμός για όλους»

Όπως αναμενόταν μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους και να διεκδικήσουν επιδοτούμενες διακοπές.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων, η υποβολή των οποίων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr. Πατώντας πάνω στο ειδικό κουμπί «Υποβολή Αίτησης».

HMEΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ:

Από 29.06.2020 έως 05.07.2020

Οι αιτήσεις θα γίνονται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ στις εξής ημερομηνίες:

  •   Δευτέρα, 29 Ιουνίου και Τρίτη, 30 Ιουνίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 0 – 1 – 2
  •   Τετάρτη, 1η Ιουλίου – ΑΦΜ που τελειώνουν σε 3 – 4 – 5
  •   Πέμπτη, 2 Ιουλίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 6 – 7
  •   Παρασκευή, 3 Ιουλίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 8 – 9

Ως δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Το κριτήριο είναι 16.000 ευρώ για ετήσιο ατομικό εισόδημα και από 28.000 για το οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο, 33.000 για τρίτεκνες οικογένειες και 38.000 για πολύτεκνες οικογένειες.

Επιδοτούνται κατά το ήμισυ του μισθώματος 4 διανυκτερεύσεις, φτάνοντας συνολικά στα 120 ευρώ ανά άτομο. Υπολογίζεται ότι η υλοποίηση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» θα παρέχει εφέτος περίπου 1 εκατομμύριο διανυκτερεύσεις.

Mε κλήρωση θα προκύψουν οι τυχεροί. Η κλήρωση πραγματοποιείται μετά την κατάρτιση του οριστικού Μητρώου Δικαιούχων είτε δημόσια με ειδική μηχανική κληρωτίδα είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα. Από την κλήρωση προκύπτουν οι δικαιούχοι που θα λάβουν διατακτική ταξιδίου (e-voucher)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 6 =