αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕδώ θα κατασκευαστεί το νέο mega κατάστημα του Μασούτη

Εδώ θα κατασκευαστεί το νέο mega κατάστημα του Μασούτη

Νέα επένδυση τα νότια προάστια ετοιμάζει η Μασούτης. Στόχος της επιχείρησης είναι να φτάσει τα 100 καταστήματα στην πρωτεύουσα εντός του 2023, κατεύθυνση προς την οποία συντείνει και η κατασκευή ενός μεγάλου καταστήματος Grand Μασούτης με επιφάνεια άνω των 2.000 τετραγωνικών μέτρων. Όπως μεταδίδει το nou-pou.gr, το κτίριο που πρόκειται να αποκτήσει η Μασούτης από την κατασκευάστρια Ten Brinke θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις όπου κατά το παρελθόν είχε έδρα η εταιρεία ναυπήγησης σκαφών αναψυχής, Lambro Marine, της επιχειρηματικής οικογένειας Ζέη, η οποία σήμερα είναι επικεφαλής της εταιρείας Motocraft με έδρα στη λεωφόρο Αλίμου.

Η συνολική επιφάνεια του συγκεκριμένου οικοπέδου ανέρχεται στα 4.700 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτήν εκτός από το κατάστημα Μασούτης πρόκειται να δημιουργηθεί και ένα mega κατάστημα Max Stores.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα του Σκλαβενίτη εντός του εμπορικού κέντρου City Plaza αλλά και πολύ κοντά στο επίσης υφιστάμενο κατάστημα της Lidl, το οποίο εντοπίζεται στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ανθέων. Ταυτόχρονα όμως, αυτή την περίοδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την κατασκευή ενός ακόμη καταστήματος Σκλαβενίτη στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας, στη θέση των πρώην κινηματογράφων Nova Cinema Odeon, όπου με βάση τον προγραμματισμό αναμένεται να είναι έτοιμο προς λειτουργία το αργότερο στις αρχές του 2023.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =