αρχικηVIRALΕδώ θα βρεις 10 βιβλία με μόλις 15 ευρώ: Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων κάνει ειδική προσφορά

Εδώ θα βρεις 10 βιβλία με μόλις 15 ευρώ: Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων κάνει ειδική προσφορά

Αν θες να αγοράσεις βιβλία σε πολύ χαμηλή τιμή και παράλληλα να βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, τότε αξίζει να πας μια βόλτα στο Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων. Το βιβλιοπωλείο θέλει να μετακινηθεί σε μόνιμο χώρο, και έτσι σε μια προσπάθεια να βρει οικονομική ενίσχυση ανακοίνωσε ειδική προσφορά: 10 βιβλία προς μόλις 15 ευρώ.

«Με τη νέα χρονιά, για τις επόμενες δύο βδομάδες, θα έχουμε προσφορές στο Παλαιοβιβλιοπωλείο μας. Αυτές ελπίζουμε να καλύψουν τις ανάγκες για τη μετακίνηση στον μόνιμο χώρο. Η κοινοποίηση της ανάρτησης αυτής μας βοηθά να κάνουμε γνωστή την προσπάθεια μας σε πολλούς περισσότερους. Σας ευχαριστούμε, για άλλη μια φορά, για τη στήριξη», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Facebook.

?ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;?Με τη νέα χρονιά, για τις επόμενες δύο βδομάδες, θα έχουμε προσφορές στο Παλαιοβιβλιοπωλείο…

Gepostet von Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων am Donnerstag, 2. Januar 2020

Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων που βρίσκεται προς το παρόν στην οδό Πειραιώς 132. Η συλλογή των βιβλίων του Παλαιοβιβλιοπωλείου μετρά σήμερα πάνω από 25.000 τίτλους.

To εν λόγω εγχείρημα ξεκίνησε από τον Λεωνίδα Κουρσούμη – ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν σε εκδοτικό οίκο. Με την κρίση βρέθηκε χωρίς δουλειά και, μην έχοντας συμπληρώσει τα ένσημά του για σύνταξη, βρέθηκε και χωρίς σπίτι. Στην προσπάθειά του να επιβιώσει έψαχνε σε κάδους για βιβλία, τα οποία στη συνέχεια πουλούσε στο Μοναστηράκι. Μαζί με δύο φίλους του, τον κ. Αλέξανδρο και τον κ. Αντώνη, που επίσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα εργασίας και στέγης, έστησαν το μικρό αλληλέγγυο παλαιοπωλείο, το οποίο, εκτός από βιβλία, έχει και ένα σωρό μικροπράγματα (μικροαντικείμενα, έπιπλα και βινύλια). Στόχος τους ο βιοπορισμός και η εξεύρεση μόνιμης στέγης αφενός, η δημιουργία ενός ευρύτερου συνεργατικού δικτύου για αστέγους αφετέρου. Πηγή: www.lifo.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 7 =