αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Είστε έτοιμοι για ένα ξύπνημα διαφορετικό από τα άλλα;»: Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τα επιχειρηματικά σεμινάρια του Impact Hub Athens

«Είστε έτοιμοι για ένα ξύπνημα διαφορετικό από τα άλλα;»: Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τα επιχειρηματικά σεμινάρια του Impact Hub Athens

Μια νέα σειρά δωρεάν σεμιναρίων ξεκινά το Impact Hub Athens από τις 10 Φεβρουαρίου. «Είστε έτοιμοι για ένα ξύπνημα διαφορετικό από τα άλλα;», έτσι ξεκινά η σχετική ανακοίνωση και αναφέρεται σε events που θα πραγματοποιούνται νωρίς το πρωί και θα απευθύνονται σε επιχειρηματίες ή στελέχη εταιριών. Συνδυάζοντας και τις τέχνες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Σε εργαστήριο καινοτομίας και δημιουργικότητας ανοιχτό στους επιχειρηματίες και τα στελέχη των επιχειρήσεων μετατρέπονται οι χώροι του Impact Hub Athens νωρίς το πρωί κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα για το πρώτο εξάμηνο του 2017, καθώς φιλοξενούν το πρόγραμμα σεμιναρίων Artwaykenings™ by wellenwide.

Σχεδιασμένα για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν τις Τέχνες στην καρδιά της επιχειρηματικής δημιουργικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης, τα Artwaykenings™ by wellenwide πραγματοποιούνται στις 08.00 το πρωί κάθε δεύτερης Παρασκευής του μήνα από εισηγητές που φέρουν τη διττή τεχνογνωσία: του επιχειρείν και της τέχνης.

Τα σεμινάρια διαρκούν μόλις μία ώρα και περιλαμβάνουν εισήγηση για το γιατί οι Τέχνες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, και πρακτική για το πώς μπορούν να το κάνουν αυτό. Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και είναι ανοιχτά σε εργαζόμενους, στελέχη και επιχειρηματίες. Η θεματική του Artwaykenings™ by wellenwide του Φεβρουαρίου, είναι No Comfort – «αναζητώντας τον ήχο μου στις παύσεις» με μεθόδους δανεισμένες από το Θέατρο.

«Οι τέχνες μπορούν να διαδραματίσουν στρατηγικό ρόλο στη βελτίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων γιατί αποτελούν τη βασική οδό για την εξέλιξη της κριτικής και αναλυτικής σκέψης, την αναζήτηση νέων ιδεών, τη σύνθεση, την εμβάθυνση, την ανάλυση του λάθους, την ενσυναίσθηση» δηλώνει η Σοφία Χαλκίδου, επικεφαλής των Artwaykenings™ by wellenwide.

Η Community Manager του Impact Hub Athens, Έλενα Λάμπρου αναφέρει: «Ως θερμοκοιτίδα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας το θέμα της αναζήτησης νέων εργαλείων για τη βελτίωση και ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων μάς απασχολεί διαρκώς. Για αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Artwaykenings™ by wellenwide, τον κύκλο του πρώτου ανοιχτού διαλόγου για το στρατηγικό ρόλο που μπορεί να παίξουν οι Τέχνες ως επιλογές και λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς».

Δωρεάν προεγγραφή ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 12 =