αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίναι γεγονός: Ο Σκλαβενίτης έφτιαξε website

Είναι γεγονός: Ο Σκλαβενίτης έφτιαξε website

Το δικό του website διαθέτει πλέον ο Σκλαβενίτης. Και γιατί κάτι τέτοιο είναι είδηση ενώ είμαστε στην εποχή του ίντερνετ και των social media; Θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος. Κι όμως, ο Σκλαβενίτης θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν «ο τελευταίος των Μοϊκανών», αφού παρά την τεχνολογική εξέλιξη δεν διέθετε ποτέ website.

Τώρα η ελληνική αλυσίδα έχει στον ιντερνετικό αέρα το δικό της website, μέσα από το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν και τις online παραγγελίες τους. Με παράδοση στην πόρτα του σπιτιού τους. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 07:00 έως τις 23:00. Προς το παρόν αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για την Αττική. Επίσης δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας.

Για αγορές από 30€ και άνω, δεν υπάρχει κόστος αποστολής. Για αγορές κάτω των 30€, υπάρχει χρέωση 2€ – 6€, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής μας έως τον τόπο παράδοσης. Στην Παραγγελία σας εμφανίζεται το ακριβές ποσό της χρέωσης.

Σημειώνεται ότι ο Σκλαβενίτης είχε εδώ και αρκετό καιρό στα πλάνα του την δημιουργία ενός website. Φαίνεται όμως ότι η πανδημία έκανε τις εξελίξεις να τρέξουν ακόμα πιο γρήγορα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 3 =