αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Είμαι ένας 18χρονος εκατομμυριούχος μέσω Bitcoin»: Ο Erik Finman μιλά για όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαι ένας 18χρονος εκατομμυριούχος μέσω Bitcoin»: Ο Erik Finman μιλά για όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Erik Finman είναι ένα «φαινόμενο» για το οποίο έχουμε ξανά μιλήσει στο It’s Possible. Πρόκειται για έναν 18χρονο, που έχει γίνει εκατομμυριούχος. Χρησιμοποιώντας το γνωστό ψηφιακό νόμισμα Bitcoin. Τώρα μιλά στην κάμερα του BuzzFeed. Μέσα από το πολυτελές σπίτι του. Και περιγράφει την καθημερινότητα του, το πως έφτασε να γίνει πλούσιος τόσο γρήγορα, αλλά και το πως πρέπει κάποιος να φτάνει στην επιτυχία… έξω από τους παραδοσιακούς δρόμους.

«Τσεκάρω τα Bitcoin μου κάθε 30 λεπτά. Λαμβάνω ειδοποιήσεις με τις τιμές» τονίζει ο ίδιος.

Όπως εξηγεί, όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 12 ετών. Τότε άρχισε να επενδύει στο Bitcoin, με κάποια χρήματα που του έδωσε η γιαγιά του. Όταν φυσικά η τιμή του ήταν πολύ χαμηλότερη σε σχέση με σήμερα. Τώρα έχει στην κατοχή του 403 Bitcoins. Κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 2,2 εκατ. δολάρια.

Το σχολείο ποτέ δεν ήταν το αγαπημένο μέρος του Erik Finman. Το παράτησε πολύ σύντομα και δημιούργησε την πρώτη του digital επιχείρηση. Μια πλατφόρμα μέσω της οποίας ένας ενδιαφερόμενος μπορεί να «συνδεθεί» με καλούς καθηγητές. Τον Ιανουάριο του 2015, βρήκε έναν επενδυτή που ήθελε να αγοράσει την εταιρία του. Η πρόταση; Ο επενδυτής θα έδινε στον Finman, 100.000 δολάρια ή 300 Bitcoin. Πιστεύοντας ότι το Bitcoin είναι το «next big think», o 18χρονος επέλεξε να πάρει τα ψηφιακά νομίσματα. Και μάλλον έκανε πολύ καλά. Τώρα ετοιμάζει μάλιστα μια νέα εταιρία.

Όσο για το πως μπορεί κάποιος να φτάσει στην επιτυχία στη ζωή του; Ο 18χρονος έχει ξεκάθαρη άποψη. «Η κοινωνία και οι κανόνες σε περιορίζουν» εξηγεί και τονίζει ότι πρέπει να κάνεις κάτι με τον δικό σου τρόπο, ξεκινώντας από το μηδέν.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 12 =