αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔύο πολυτελή ξενοδοχεία που άνοιξαν πάλι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Και είναι στα «χέρια» Αράβων Επενδυτών

Δύο πολυτελή ξενοδοχεία που άνοιξαν πάλι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Και είναι στα «χέρια» Αράβων Επενδυτών

Επανεκκίνηση για δύο από τα γνωστά ξενοδοχεία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το Ever Eden Beach Resort και  το Somewhere Boutique Vouliagmeni, δύο ξενοδοχεία κάτω από την «ομπρέλα» Αράβων επενδυτών.

Τις πύλες του για να υποδεχτεί τους πρώτους τουρίστες άνοιξε την Παρασκευή 26 Ιουνίου το πλήρως ανακατασκευασμένο Ever Eden Beach Resort Hotel & Spa, το συγκρότημα που βρίσκεται στην «καρδιά» της αθηναϊκής Ριβιέρας, στο 47ο χλμ. της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, και απέχει 27 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία προχώρησε το διάστημα 2018 – 2019 σε επενδύσεις ύψους 28 εκατ. ευρώ περίπου, ανακατασκευάζοντας πλήρως το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ενώ για την διαμόρφωση των περιβαλλόντων χώρων εκπονήθηκε ειδική κηποτεχνική μελέτη. Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη επιμελήθηκε το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τρία κτιριακά συγκροτήματα και διαθέτει γήπεδα 49 στρεμμάτων, ένα άκρως υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο, τρία εστιατόρια και πέντε μπαρ. Το resort, δυναμικότητας 260 δωματίων με έξι διαφορετικούς τύπους, διαθέτει επίσης δυο εξωτερικές πισίνες, καθώς και μια εσωτερική, ολοκληρωμένο κέντρο, γυμναστήριο κ.τ.λ..

Η γνωστή παραλία του Ever Eden Βeach Resort, μήκους 400 μέτρων, βραβεύεται επί 21 συναπτά έτη με γαλάζια σημαία και στους χώρους που βρίσκονται στην πλαζ περιλαμβάνονται snack bar, cocktail bar – beach restaurant και επαγγελματικό water sports center με aqua park.

Για φέτος, σε πρώτη φάση, θα λειτουργήσει το 1/3 της δυναμικότητας του συγκροτήματος, ενώ θα παραμείνουν κλειστές ορισμένες από τις εγκαταστάσεις (π.χ. Health Center, Seasons restaurant κ.τ.λ.).

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ξενοδοχείων Ever Eden Beach Resort & Somewhere Boutique Vouliagmeni, Άλκη Παναγόπουλο, το ξενοδοχείο έχει προσαρμόσει πλήρως τη λειτουργία του στα νέα δεδομένα εν μέσω Covid 19, με ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική ανάλογα με την διάρκεια διαμονής στο ξενοδοχείο, παρέχοντας εβδομαδιαία ή ακόμη και μηνιαία πακέτα διακοπών για τους Αθηναίους που δεν θέλουν να φύγουν μακριά από το κλεινόν άστυ, μεταφέροντας, τρόπον τινά, το εξοχικό τους στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ως προς τις κρατήσεις ο κ. Παναγόπουλος αναφέρει ότι η σεζόν θα κριθεί την τελευταία στιγμή από την στιγμή που η μεγαλύτερη ευελιξία που έχει δοθεί στον πελάτη όταν πραγματοποιεί την  κράτηση έχει κάνει και πιο εύκολες τις ακυρώσεις.

Το  έτερο ξενοδοχείο του ομίλου, το Somewhere Boutique Vouliagmeni έχει ανοίξει από την Πέμπτη 4 Ιουνίου με τους πρώτους επισκέπτες του καλοκαιριού, κυρίως ελληνικό κοινό. Υιοθετώντας τεχνολογικές καινοτομίες, το Somewhere App παρέχει τη δυνατότητα ανέπαφης αλληλεπίδρασης των επισκεπτών με το προσωπικό του resort, ενώ μέσω της ειδικής εφαρμογής οι ταξιδιώτες έχουν απευθείας πρόσβαση στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο.

Το Somewhere App περιλαμβάνει υπηρεσίες κρατήσεων, παραλαβής αποσκευών, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, υπηρεσίες δωματίου και κρατήσεις εστιατορίων. Μέσω του mobile key ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο σαν ένα «έξυπνο κλειδί» για το δωμάτιο του. Στο πλαίσιο των ξεχωριστών happenings που διοργανώνονται στο resort, από την Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο φημισμένος σεφ Βασίλης Καλλίδης «στήνει» την κουζίνα του δίπλα στην πισίνα σε ένα pop up project.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − three =