αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο νεαρές κοπέλες έφτιαξαν την startup… που βάζει σε τάξη τις ντουλάπες, και ήδη σαρώνουν

Δύο νεαρές κοπέλες έφτιαξαν την startup… που βάζει σε τάξη τις ντουλάπες, και ήδη σαρώνουν

Οι ιδέες που εξελίσσονται σε επιτυχημένες startup εταιρείες δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Η ιστορία της Fitz είναι μία από αυτές. Πρόκειται για μία startup εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει με κόστος 300 δολαρίων να τακτοποιήσει τις ντουλάπες των πελατών της.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε από τις στυλίστριες Αλεξάντρα Γουίλκις Γουίλσον και Μάικλ Κλιν, αναλαμβάνει την περιποίηση των ρούχων και των παπουτσιών που έχετε στις ντουλάπες σας, την οργάνωσή τους και την τακτοποίησή τους. Αν αυτό που επικρατεί στην ντουλάπα σας είναι ένα … χάος, τότε καταλαβαίνετε πολύ καλά πόσο σημαντικές είναι οι υπηρεσίες που παρέχει η Fitz, αλλά και γιατί έγινε τόσο γρήγορα δημοφιλής!

Όπως σημειώνει το Enikonomia.gr, οι άνθρωποι της εταιρείας μπορούν πέραν του συγυρίσματος της ντουλάπας σας να αναλάβουν και τον συνδυασμό των ρούχων σας για τη δημιουργία λουκ που ταιριάζουν σε εσάς και την καθημερινότητά σας.

Δυστυχώς, οι υπηρεσίες της Fitz είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο στο Μανχάταν, το Μπρούκλιν, το Κουίνς και το Κοννέκτικατ. Η ανταπόκριση των πελατών, όμως, είναι τέτοια που τα στελέχη της εταιρείας καταστρώνουν σχέδια επέκτασης τους εντός, αλλά και εκτός ΗΠΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + five =