αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔύο νέα VR κράνη από τη Samsung με ιδιαίτερες λειτουργίες

Δύο νέα VR κράνη από τη Samsung με ιδιαίτερες λειτουργίες

Συνεχίζει δυναμικά την εμπλοκή της με το πεδίο του Virtual Reality η Samsung, η οποία δίνει πληροφορίες για τα νέα της κράνη.

Τα νέα κράνη εικονικής πραγματικότητας της Samsung θα αποκαλυφθούν προσεχώς, καθώς περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μέσα στο 2017, τη χρονιά που θα γίνει η παρουσίαση του Samsung Gear VR 3, όπως σημειώνει το τεχνολογικό site pestaola.gr. O αντιπρόεδρος της Samsung Electronics, Dr. Sung-Hoon Hong, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Virtual Reality Summit στο Σαν Ντιέγκο, αποκάλυψε ότι η Samsung εργάζεται πάνω σε δύο διαφορετικά κράνη Virtual Reality, τα οποία και εκτιμάται ότι θα παρουσιαστούν εντός του 2017.

Ένα στοιχείο που αποκάλυψε η Samsung είναι ότι έχει βελτιωθεί και ενισχυθεί η rendering engine του κάθε κράνους, για καλύτερη και ομαλότερη προβολή εικόνων VR. Από την άλλη μεριά, το Samsung Gear VR 3, αναμένεται να αποκτήσει ενισχυμένες ικανότητες στο πεδίο της ενισχυμένης πραγματικότητας και όχι μόνο στο VR, στοιχείο που δείχνει ότι η Samsung επιδιώκει να ανταγωνιστεί την Microsoft με το κράνος HoloLens.

Η Samsung σημειώνει, δια στόματος του αντιπροέδρου της, ότι θέλει να προσφέρει μία virtual εμπειρία επιπέδου 3 (από τα 4 που θεωρείται ότι υπάρχουν σε σχέση με την πραγματικότητα). Έτσι, εάν ένας χρήστης παίζει Pokemon Go και βλέπει μέσα από το κράνος του ένα Pokemon πάνω σε ένα δέντρο, θα μπορεί να κουνήσει τα φύλλα του πραγματικού δέντρου προκειμένου να πέσει το Pokemon στο έδαφος και να το δει μπροστά του μέσα από τα γυαλιά του, σύμφωνα με το Sammobile.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =