αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο νέα καταστήματα επί ελληνικού εδάφους ανοίγουν τα «Πολωνικά Jumbo»- Η αλυσίδα πουλά προϊόντα με μέση τιμή στα 10 ευρώ

Δύο νέα καταστήματα επί ελληνικού εδάφους ανοίγουν τα «Πολωνικά Jumbo»- Η αλυσίδα πουλά προϊόντα με μέση τιμή στα 10 ευρώ

Με γρήγορους ρυθμούς αναπτύσσεται η Pepco στην Ελλάδα. Τα «Πολωνικά Jumbo» όπως τα αποκαλούν πολλοί, άνοιξαν το πρώτο κατάστημα στην χώρα μας στις 6/10, στο Piraeus Retail Park. Από τότε βλέπουμε συνεχώς νέα καταστήματα να εμφανίζονται.

Τώρα έρχονται δύο ακόμα να προστεθούν στην λίστα. Και τα δύο αφορούν την Θεσσαλονίκη. Ένα κατάστημα άνοιξε πριν λίγες ημέρες στη Δυτική Θεσσαλονίκη (Λαγκαδά 341, Σταυρούπολη). Ενώ ένα ακόμα αναμένεται να ανοίξει τις προσεχείς ημέρες στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνος 30, Πυλαία).

Στα βασικά χαρακτηριστικά αλυσίδας είναι το γεγονός ότι η μέση τιμή στο σύνολο του κωδικολογίου της ανέρχεται στα 10 ευρώ. Το συνολικά διαθέσιμο κωδικολόγιο στην ελληνική αγορά αριθμεί 4.000 προϊόντα. Σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιεί μεγάλες προσφορές, τύπου bazaar, σε σειρά προϊόντων.

Πολλοί αποκαλούν την Pepco ως τα «Πολωνικά Jumbo», ωστόσο η αλυσίδα θα είναι ανταγωνιστική και προς άλλες επιχειρήσεις όπως τα Lidl ή ακόμα και ο Σκλαβενίτης που διαθέτει ανάλογα προϊόντα -ρούχα και είδη σπιτιού- στην κατηγορία προϊόντων bazaar.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 15 =