αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο δωρεάν webinars από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας

Δύο δωρεάν webinars από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας αποχαιρετά το 2020 με δύο ενδιαφέροντα δωρεάν webinars. Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 17:30 – 19:30 (ώρα Ελλάδος), το webinar: «Επιχειρηματικότητα στον κόσμο της μουσικής: Είναι εφικτή;» Προκλήσεις και λύσεις με τη βοήθεια του ‘The Sound of Business’.

  • Λάβετε μέρος στη συζήτησή μας με εκπαιδευτές και επιχειρηματίες στον πολιτιστικό τομέα.
  • Γνωρίστε τα αποτελέσματα και την εκπαιδευτική πλατφόρμα του έργου ‘The Sound of Business’. 
  • Μάθετε πώς η ιστορία της (ροκ) μουσικής μπορεί να σας διδάξει τρόπους ώστε να επιτύχετε επιχειρηματικά.

 Το webinar θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ ‘The Sound of Business – Leveraging the Entrepreneurial Competences of Adults to Extenuate the Business Knowledge Divide’. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία, τους ομιλητές αλλά και τον σύνδεσμο για την εγγραφή σας μπορείτε να βρείτε στο: https://bit.ly/3q0Bn7C

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, ώρα 15:00 – 16:30 (ώρα Ελλάδος), η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας διοργανώνει το webinar : «Νεανική Επιχειρηματικότητα & Business English: Εκπαίδευση για μαθητές λυκείου και Ε.Ε.Κ» 

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ ‘Self-Regenerate (Self-Employment and English for Peripheral Regions)’, με θέμα το πώς μπορούν να αυξηθούν οι ευκαιρίες για επιχειρηματική σταδιοδρομία των νέων στις περιφερειακές περιοχές, και πώς τα Business English μπορούν να έχουν βασικό ρόλο για αυτό.

Κατά τη διάρκειά του, θα φιλοξενηθούν παρεμβάσεις από επιτυχημένους επιχειρηματίες και εκπαιδευτικούς, ενώ θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και η εκπαιδευτική πλατφόρμα του έργου ‘Self-Regenerate’.

Περισσότερες πληροφορίες για το webinar και τον σύνδεσμο για την εγγραφή σας μπορείτε να βρείτε στο: https://bit.ly/39zdqOS

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =